Albérlet diákoknak – kiadó lakás és szoba egyetemistáknak

Albérlet diákoknak – kiadó lakás és szoba egyetemistáknak

A Professional Premium Property Zrt. kiadó ingatlanjait leginkább 20-30 év közötti magyar fiatalok veszik igénybe, akik jelenleg egyetemre járnak és/vagy dolgoznak. Ezért cégünk különösen figyel arra,

hogy – más helyekkel ellentétben – az ő szempontjaik kapjanak elsődleges szerepet kiadó lakásainkban. Így tudunk olyan bérbeadói szolgáltatást nyújtani nekik, amellyel igazán otthon érezhetik magukat.young couple moving into their new home 1150 15934

Az egyik fő előnye a kiadó albérleteinknek, amely bármelyik bérlő számára fontos szempont, az a megbízhatóság és az átláthatóság. Senkinek sem hiányzik, – különösen nem egy diáknak – hogy aggodalmaskodnia kelljen a lakhatása felől. Ez bármennyire triviálisnak is hangzik, sajnos mégsem ez a norma a magyar ingatlanpiacon. Az iszonyú áremelkedések miatt olyan horrorisztikus esetek is előfordulhatnak, hogy az ingatlan tulajdonosa a már bérbe adott ingatlant is képes eladni. Ehhez az is hozzájárul, hogy hazánkban jelenleg nincsen olyan egységes albérlet törvény, amely egyértelműen tisztázná a bérbeadó és a bérlő jogait.

A PPP Zrt. pont ezért minden esetben határozott idejű szerződéseket köt a bérlőkkel, amely átláthatóvá teszi az egész bérlés folyamatát. Ez egyben egy ígéret is a cég részéről, hogy megbízható szolgáltatást fog kapni a bérlő. Tehát teljesen mindegy, hogy milyen mértékben változnak az ingatlanárak, a Professional Premium Property Zrt. soha nem ad el egy olyan ingatlant, amelyet már kiadott a szerződésben tisztázott időtávra. A szerződésmintákat ráadásul bármikor át lehet nézni a cég weboldalán, így már előre is pontosan tudhatja bármelyik egyetemista, hogy mire számíthat: korrekt, rugalmas szerződési feltételekre.

A megbízhatósághoz természetesen az is hozzátartozik, hogy a weboldalunkon látható kiadó lakások és szobák képei nem csak illusztrációk, hanem az ingatlan valós, jelenlegi állapotát mutatják be. Így nálunk semmiképp sem kell attól tartaniuk a leendő egyetemistáknak, hogy egy olyan lakásért jöttek fel Budapestre, ami teljesen más állapotban van, mint ahogy az a weboldalon szerepelt. Ráadásul a hirdetési képeinken látható értékek, bútorok, gépek, és egyéb hasznos kiegészítők mindig az ingatlanban maradnak. A PPP Zrt. munkatársai a felsoroltak karbantartását is intézik minden új bérlő beköltözése előtt. Így tudjuk azt biztosítani, hogy ne egy „madárlátta” lakásba érkezzenek meg, csak azért mert kevésbé rendszerető diákok laktak ott azelőtt.

Természetesen az egyetemi élet ritmusához hozzátartozik az is, hogy a cégünk által vallott rugalmas, ügyélcentrikus hozzáállás a házirendre is vonatkozzon. Ugyanis amíg nem fordul elő olyan mértékű szabályszegés, ami kárt okozna az ingatlanban, vagy más lakótársnak az érdekeit sértené, addig teljes mértékben szabad kezet kapnak a bérlők saját szabályrendszerük kialakításában. Nálunk tényleg fontos, hogy olyan otthont találhassanak nálunk a diákok, ahol mindenki jól érezheti magát. Éppen ezért csak akkor lép életbe a cég által kialakított szigorúbb házirend, ha a lakótársak által megbeszélt szempontok kellemetlenül érintik valamelyiküket.

Ugyanakkor diákként elengedhetetlen szempont, – különösen a fővárosban – hogy milyen költségekkel járhat a bérlés. Úgy gondoljuk, hogy nem szabad, hogy kellemetlen meglepetés érje a bérlőket. Ezért több szempontból is igyekszünk segíteni bérlőinknek tervezhető, fix kiadásokkal. Ez egyrészt azt jelenti, hogy a Professional Premium Property Zrt. kiadó ingatlanjaiban (az ingatlanpiaci helyzettől függetlenül) fix a bérleti díj és a rezsi költség. Ahogyan azt szerződéseink is tisztázzák, soha nem kell attól tartani, hogy váratlan áremeléssel vagy rejtett költségekkel terheljük bérlőinket. Így tudnak nálunk több évre is tervezni az egyetemisták.
Másrészt mivel nálunk mindenki önálló bérlőnek minősül, mindig egy főre vonatkoznak az említett költségek. Így ha netán egyik napról a másikra elköltözne az egyik lakótárs, a rávonatkozó költségek semiképp nem fogják érinteni a többieket.