Albérlet pároknak – kiadó lakás

Albérlet pároknak – kiadó lakás

A Professional Premium Property Zrt. budapesti kiadó albérletei pároknak is ideális otthont nyújtanak. Cégünk úttörőként szeretne működni egy olyan piacon, ahol a bérlők érdekeit messze nem veszik elég komolyan.

001 felsoszoba alberletek olcson budapest

Ezzel szemben professzionális szolgáltatásunk elengedhetetlen része, hogy ahol csak lehet, megkönnyítjük a bérlők dolgát. Ezért is bérel tőlünk sok pár ingatlant, hiszen nálunk teljesülnek az egészséges magánszféra fenntartásának feltételei: nálunk lehet hosszú távra tervezni, korrekt feltételeket biztosítunk mindenkinek, és nem háborgatjuk feleslegesen a bérlőket.

Egy kiadó lakás értékében a megfelelő környezet, és a rendes lakótársak is nagy szerepet játszanak. Sajnos egyáltalán nem ritka esemény, hogy még ha meg is vagyunk elégedve magával az albérlettel, egyes lakótársak hozzáállása, viselkedése, rutinja meg tudják zavarni a kényelmünket. Amikor pedig párunkkal együtt kell ezt elviselnünk, annál kellemetlenebb tud lenni a helyzet. A Professional Premium Property Zrt-nél ezért arra is figyelmet fordítunk, hogy olyan megbízható, racionális életvitelű emberek foglalják el az albérletet, akikkel bárki szívesen lakna együtt.

A cégnél ezt úgy igyekszünk elérni, hogy az együtt élő lakótársak minél több szempontból hasonlítsanak egymásra, legyen szó kommunikációs képességről, egyéni jellemről, napi rutinról, vagy általános értékrendről.  Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy a PPP Zrt. új bérbeadásnál (amikor szabad hely marad az ingatlanban, mert az egyik lakótárs nem szeretné megújítani a szerződését) a jelenlegi bérlőket is bevonja a választási folyamatba. Tehát mivel az új bérlő kijelölésénél a már meglévő lakótársak véleménye is számít, párunkkal együtt dönthetünk majd arról, hogy melyik jelölt szimpatikusabb számunkra. Így kevesebb esély is van arra, hogy a későbbiekben nézeteltérés vagy vitahelyzet alakuljon ki a lakótársi viszonyban.

Azt is fontos leszögezni, hogy ezt az egész folyamatot a lehető legdiszkrétebben intézzük el. Más helyekkel ellentétben munkatársaik nem fogják váratlan pillanatokban feleslegesen háborgatni a bérlőket.  Így a pároknak sem kell attól tartaniuk, hogy közös terveikbe fogunk belerontani, vagy, hogy állandóan ott vagyunk, hogy figyeljük az ingatlanok állapotát. A jelenlegi bérlőknek ugyanis semmilyen szempontból nem kell alkalmazkodniuk az új jelöltekhez: csakis egy előre világosan tisztázott, minden lakótársnak megfelelő időpontban jelenhet meg egy érdeklődő. Így tudjuk azt elkerülni, hogy megzavarjuk a meglévő bérlők kényelmét. Az érdeklődök számára is jobb előre tudni, hogy milyen kiváltságokkal jár az, ha valaki a Professional Premium Property Zrt. kiadó ingatlanjait választja.

A kiválasztási folyamat pedig konkrétan úgy néz ki, hogy első lépésként telefonon előszűrt jelölteket megtekintésre közvetítjük a jelenlegi bérlőknek, akik utána közösen megbeszélhetik, hogy szerintük ki tudna a legjobban beilleszkedni a már meglévő társaságba. Nálunk a rugalmas hozzáállás pont azt jelenti, hogy mindenki a lehető legjobban érezhesse magát a kiadó albérleteinkben, és senki se érezze azt, hogy nincsen személyes légtere.

Még ha káresemény is történik az ingatlanban (ami bárkivel előfordulhat), a beköltözéskor megkötendő kötelező vagyonbiztosítással nem csak megvédjük a bérlők ingóságait, hanem lehetőséget is biztosítunk arra, hogy a bérlők maguk intézkedhessenek a biztosítóval a kárfelmérés ügyében. Így minden pár önállóan döntheti el, hogy hogyan és mikor szeretnének ilyen esetben eljárni, és nem kell azzal számolniuk, hogy munkatársaink bejelentés nélkül, váratlanul kopognak az ajtón, hogy egy újabb felesleges műszaki ellenőrzés megtörténjen. Más helyekkel ellentétben ugyanis mindig tiszteletben tartjuk bérlőink intim környezetét, hiszen senki sem érezheti magát igazán otthon, ha valami miatt mindig megzavarják a nyugalmát.
Ugyanakkor minden bérlőnknek tudunk segíteni az ügyintézésben azzal, hogy weboldalunkon keresztül közvetlenül kapcsolatba léphetnek a biztosítóval annak érdekében, hogy ne kelljen időt vesztegetniük az információkereséssel.