Az albérletkeresés a párok számára kimondottan előnyös lehet.

Az albérletkeresés a párok számára kimondottan előnyös lehet.

Nagy kincsnek számít olcsó, de igényes kiadó szobát találni Budapesten manapság. Ez különösen igaz a párok esetében.

alberlet paroknak budapesten1Ebben a szituációban bizony több tényezőt is fontolóra kell venni, amikor elhatározzuk, hogy összeköltözünk. Először is, szeretnénk – e lakótársakat, vagy inkább kettesben teremtenénk meg egy romantikus otthon melegét?

Sok előnye van annak, ha ketten költözünk, igaz, akad hátul ütője is. A következő sorokban nem csupán érveket kínálunk amellett, hogy miért is érdemes összeköltözni, legyen szó egyedüli vagy lakótársas költözésről, de megoldásunk is van a lehetséges hátul ütőkre, így pedig minden pár tehermentesen, stressz nélkül készülhet fel a költözésre. Előnynek számítanak a párok esetében a következő tényezők:

– Gyorsabban lehet átnézni a hirdetéseket, ha ketten vagyunk.

– Ha egyikünk elfoglalt, másikunk még így is elmehet lakást nézni.

– Lakáskeresésnél mikor összeírjuk az ötleteket, új szemszögből szemlélhetjük a dolgokat a másik személy ötleteinek köszönhetően.

– A költségek jelentésen lecsökkennek, hiszen két ember között oszlanak meg.

– Főzhetünk egymásnak, ha egyikünk túl fáradt ahhoz, hogy a konyhában robotoljon, a másik személynek pedig pont akad szabad ideje, így főzhet nekünk.

– Lehet, hogy egyikünk ügyesen dekorál, míg a másikunk erőssége a főzésben vagy a javításban rejlik

– Takarításkor feloszlanak a tennivalók.

– Amennyiben pedig lakótársakhoz költöznénk, de félénkek vagyunk, a párunk ott lesz mellettünk mindaddig, amíg meg nem szokjuk az új embereket életünkben.

Hátránynak számít, ha lakótársakhoz költöznénk, ugyanis a több szobás lakásokban általában limitált a férőhely, és a lakótársak sem mindig párokat keresnek az új lakók személyében. Ezért előfordul, hogy párok nehezebben veszik rá magukat, hogy több emberrel költözzenek össze, ami pedig anyagi szempontokból meglehetősen előnyös lenne.

  Ha mégis párunkkal költöznénk, ne csüggedjünk el, és semmiképpen ne adjuk fel a keresést. Az alberletbudapest.hu lakásai kimondottan úgy lettek megtervezve, hogy azok a párokból is szimpátiát váltanak ki. Kínálatuk sem, ahogy bérlők sem bánja, ha a további bérlők ketten, egy párként kötöznek az albérletbe. Bátran kijelenthetjük, hogy kifejezetten párkapcsolatbarát szolgáltatásokról van szó.