Ilyen egy modern kiadó lakás, ami minden igényt kielégít

Ilyen egy modern kiadó lakás, ami minden igényt kielégít

Az albérleti piacon nagyon különböző kategóriájú lakások vannak. Ahogy vannak alacsonyabb költségvetésű ingatlanok, ugyanúgy megtalálhatók Budapesten a polgárinak nevezhető és persze a luxuskategóriába tartozó albérletek is.

Mi most a modern igényeket kielégítő lakásokat vesszük górcső alá. Nézzük, milyen is egy modern kiadó lakás, ami minden igényünket kielégíti.

minden igenyt kielegito alberletEgy modern lakás esetén fontos a design és a méret

Olyan lakásokat keresünk, amik passzolnak az ízlésünkhöz. Másik, még fontosabb szempont, hogy mekkora a családunk. Az igazi otthon az, amikor mindenkinek van külön szobája, ahova elvonulhat, és van terünk.

Egy minden igényt kielégítő lakás tehát elsősorban nagy és tágas, és mindegyik szobához külön bejárat tartozik, azaz nem kell egymás személyes terén átmennünk a sajátunkhoz.

Fontos szempont a fürdőszobák száma is, hiszen például két kisebb fürdőszoba esetén nem kell várnunk a másikra, ha szeretnénk használni. Ha plusz mellékhelyiség van, az is előnyös, főként gyermekek megléte esetén

A jól felszerelt konyha elengedhetetlen

Egy háziasszonynak fontos, hogy megfelelő méretű legyen a konyha és a sütés főzéskor legyen hol tésztát gyúrnia, vagy éppen legyen, amivel megsüti.

Természetesen az indukciós tűzhely is fontos, hiszen azzal gördülékeny a főzés, és szemben a gáztűzhellyel ez robbanásbiztos.

A nagy étkező is fontos, hiszen, ha nagy a család vagy a baráti társaság, akkor kell a hely.

A modern lakások alapfelszerelése a modern bútorzat is

Az alberletbudapest.hu kínálatában megtalálható lakások és szobák mindegyikére igaz, hogy modern, ízléses bútorokkal kerültek berendezésre, igényesek, nem kell külön bajlódni a beszerzésükkel.

Optimális, ha akad portaszolgálat, és az is, ha külön parkolóhely jár az albérlethez. Az persze már inkább a luxuskategória, ahol a parkolóban nem csak egy autó fér el, hanem még a vendégeink is le tudják ott tenni az autójukat.

A megfelelő otthonhoz hozzátartozik a kültér is

A terasz opcionális, de annál hasznosabb, mert akkor akad egy hely, ahová ki tudunk ülni, hát még ha elég nagy ahhoz, hogy néha ott is együnk.

A légkondi egyre inkább alapfelszerelésnek számít

Egy jó lakás azon kívül, hogy tágas, még napfényes is, ugyanakkor a nyári időszak sem okoz gondot, nem fordulhat elő, hogy túl melegünk lesz, mert a légkondicionáló megfelelő hőmérsékleten tartja a lakást.

Természetesen a fűtésrendszer is korszerű, és energiatakarékos. Akadnak már falfűtéses és padlófűtéses változatban is ilyen lakások. Egy modern lakásban optimálisan van külön mosókonyha, ahol teregethetünk is, megfelelő szellőzéssel.