Kiadó lakás Budapesten magánszemélytől, ügyfélszolgálattal

Kiadó lakás Budapesten magánszemélytől, ügyfélszolgálattal

Külföldön már régóta népszerű szolgáltatás az albérletpiacon, hogy ügyfélszolgálattal együtt adnak ki lakásokat, levéve ezzel a lakók válláról az ügyintézés ügyes-bajos dolgait. Ez a kezdeményezés mostanra már hazánkba is eljutott és már szakosodni is kezdett rá pár cég.

Itthon azonban még nem annyira népszerű, így elég kevés olyan lakás van, ahol magánszemély ad ilyen szolgáltatást.

Miért éri meg ügyfélszolgálattal kiadni lakást?budapest alberlet maganszemelyektol 2020

Ha van egy kiadó lakásunk, vagy ingatlanunk, mi magunk is belevághatunk, és így magasabb bérleti díjat számolhatunk fel. Külföldieknek kimondottan előnyös, hiszen ők szívesen fizetnek érte több pénzt, ha átveszik tőlük az ügyintézés terhét.

Ha megfelelően beszélsz angolul, vagy más nyelven, érdemes külföldi oldalaknál meghirdetni a szolgáltatásod, illetve a lakásod. A szolgáltatásod bőven behozza majd az árát.

Külföldi egyetemisták is szívesen vesznek ki olyan lakásokat, ahol plusz szolgáltatással akár még várost is nézünk velük, és elvisszük a legjobb helyekre, megmutatva nekik a környéket.

A költözésben is segíthetünk a tartós bérlőknek, a jobb viszony kialakítása érdekében

Mivel nálunk van a hazai előny, meg is szervezhetjük a költözést a bérlőnknek, persze ha hosszabb távra veszi ki a lakást. Természetesen akkor is megtehetjük, ha magyarnak adjuk ki, hiszen mindenki örül, ha nem kell külön fuvarost keresni, egyeztetni velünk, hiszen kezdetben úgyis nálunk az albérlet kulcsa.

Ezeket érdemes előleggel fizettetni, hogy gördülékenyen menjen. Az ingatlanba bejelentést is átvállalhatjuk, illetve az ezzel kapcsolatos ügyintézéseket, amúgy is nekünk kell aláírni a bejelentést a hivatalban. Neki már csak pakolnia kell a dolgait, és otthonossá tenni magának.

Ha mindent magunk intézünk, akkor az több előnnyel jár, hiszen jobban átlátjuk, ellenőrizni tudjuk a számlák fizetését, és jobban megismerjük a bérlőinket is. Ha pár extra szolgáltatást is vállalunk akár még több pénzt elkérhetünk, és a bérlőnk nagyon hálás lesz, ha alkalom adtán elintézünk dolgokat, ha ő éppen nem ér rá.

Még több jó pontot szerezhetünk a megfelelő emberek megtalálásával

Amennyiben nem csak-egy egy alkalomról van szó, kereshetünk neki megfelelő vállalkozót is különféle célokra: például ha tehetősebbek a bérlőink, intézhetünk nekik bejárónői vagy kutyasétáltatói szolgáltatást is.

A lakásban lévő karbantartást is elintézhetjük, ha van egy megfelelő szakemberünk, aki esetleg hozzánk is jár, vagy ha ilyen nincs érdemes körbekérdezni az ismerősök közül, hogy kit ajánlanak. Ha pedig te keresel olyan kiadó albérletet, amihez ügyfélszolgálat is jár, nézz körül az alberletbudapest kiadó lakás kínálatában!