Kiadó lakás olcsón Budapest belvárosában? Igen is létezik, igen is megéri!

Kiadó lakás olcsón Budapest belvárosában? Igen is létezik, igen is megéri!

A nem túl rutinos és teljességgel tapasztalatlan, jövőbeli fiatal bérlők sajnos gyakran hezitálnak a belvárosi lakásbérlés gondolatán, ugyanis, ha azt hallják, hogy lehetőség adott, elérhető kiadó lakás olcsón Budapest városában, akkor általánosságában a külvárosra gondolnak az emberek. 

Ennek oka, hogy nagyon sokan még mindig a nagyvárosi árakkal azonosítják a belvárost. Úgy gondolnak a külvárosra, akár a kisvárosi, vidéki részekre, ahol a lakásbérlés olcsón történhet meg.

 Ez lehet azért is, mert sokszor a külsőségek hasonlatán kiindulva vonnak le következtetéseket, így pedig, ezen a vonalon tovább haladva, a belváros és a nagyvárosi árak az anyagi jóléttel és a drágasággal asszociálva jelennek meg a köztudatban.

A köztudat általánosságában úgy hiszi, hogy kiadó lakás olcsón Budapest központjában nem található. Ez az ódivatú feltételezés azonban nem csupán hamis, de elavult is. A belvárosi albérletek pontosan azon fiatalok számára lettek kialkítva, akik a leginkább félnek attól.

Az árak pedig ezeknek a félelmeknek az eloszlatására szolgálnak, ehhez a célhoz igazodnak. Míg sehol sincs kolbászból a kerítés, azonban kedvezőbb árak mindenhol akadnak. Ebben a cikkben bebizonyítjuk Neked is, hogy miért is olcsóbb a belvárosi albérlet, és miért nem kell lemondanod a belvárosi álmaidról.

A sok a kevéssel szemben.

Itt az emberekre is gondolunk, nem csupán az árakra. Míg a belvároson kívül eső városrészek levegősebbek, kevesebb ember jár az utcákon, kisebb a forgalom és valamivel nagyobb tér áll rendelkezésre, ezeket az előnyöket meg is kell ám fizetni.

Ezzel ellentétben a belvárosban nagyobb a forgalom és napi szinten megannyi ember közlekedik a tömegközlekedéseken, járműveken, de akár gyalog is. A tömeg azonban nem elviselhetetlenül nagy, szóval még így is kellemesnek mondható az utazás. Ezért is akad több kiadó lakás olcsón Budapest belvárosában, mint a külső területein. 

Rád tervezve.

Ahogyan a tervezők egy modellre szabják a ruhát, hogy azzal maximálisan elérhető legyen az elvárt eredmény és reakció a külvilág részéről, úgy igazodott a belváros is a fiatalokhoz. Mind a munkalehetőségek, mind a szórakozás terén elmondható ez.

A legtöbb munkahely itt található, a központ centruma tárt karokkal hívogat, ha állásra van szükséged, ha újrakezdenéd. Mindezekkel együtt pedig számtalan esély adódik a kikapcsolódásra is. 

Jót ennél? Meginnál valamit pénteken este, munka után a barátaiddal? Feltölt a vásárlás? Moziban kapcsolódnál ki vagy éppen kitáncolnád a lelked egy szórakozó helyen? Bármi, amire csak egy fiatal vágyik, itt megtalálható. 

Mivel az árak elviselhetőbbek Budapest ezen részén, az üzletek látták, hogy igazodni kell a korcsoporthoz. Ha szeretnél olvasni arról, hogy miért is olyan népszerű a belváros a fiatal bérlők körében, kattints ide

Tömegközlekedés kiépítése.

A külváros a levegősebb funkciójából fakadóan több parkolóhely biztosítására képes, ami valljuk be, igen hasznos. A belvárosból bárhová eljuthatsz. Míg parkolóhelyet komplikáltabb találni, bár egyáltalán nem lehetetlen, addig a tömegközlekedés a legegyszerűbb módja annak, ha útra kelnél. Kiváló gyorsaság, sokféle útvonal, rengeteg lehetőség. 

Kis türelemmel bárhová eljuthatsz, de még parkolót is találhatsz, de előfordulhat, hogy több időbe telik,  mint a külső területeken. Viszont, kis áldozat ez, ha a költségvetést tartod szem előtt, és azt, hogy mennyire baráti áron élhetsz a belvárosban. 

Ha többet olvasnál ezekről az árakról és a minőségük kapcsolatáról, itt megteheted, egy korábbi cikkünben ugyanis az  50000 Ft alatti albérleteket vettük górcső alá. Amennyiben pedig kérdésed akad, netalán további információra szorulsz, bátran keresd ügyfélszolgálatunkat.