Akácfa utca 63.

Akácfa utca 63.

Ingatlan típusa: Önálló lakás

Költözhető:

08.31

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

170.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

fogyasztás szerintFt / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Belső udvarra

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 80 nm

Közös helységek a többiekkel:

Gépek a lakásban:

hűtő, tévé, mikró, tűzhely, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm

Lakótársak:

-

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Szuper luxus nappali + 2 különnyíló hálószobás modern lakás a Király és Akácfa utca sarkától 20 méterre egy gyönyörűen karbantartott társasház földszintjén, belső udvarra néző ablakokkal, így az ingatlan rendkívül csendes.

Az Akácfa utca 63-ban levő lakásunk minden igényt kielégít, hiszen a bútorozottsága és gépesítettsége is maximális. Rendelkezésre áll tűzhely, sütő, mosógép, 2 méter magas fagyasztós hűtőszekrény, mikró, kávéfőző.

Biztonság terén az ablakokon és bejárati ajtón vasrácsot helyeztünk el, ezzel kizárva a betörés lehetőségét, ámbár ezen a környéken nem is lenne rá szükség, hiszen a turisták és külföldiek által közkedvelt részein nem szokott rablás történni, a közbiztonságra fokozottan vigyáznak.

A tömegközlekedés nagyszerű, az Erzsébet körút és a 4-es 6-os villamos 2 perc gyalogútra van, amellyel a városban szinte mindenhova 15 perc alatt eljuthatunk. Posta, bevásárlóközpont, gyors és normál éttermek, egyetemek és főiskolák 5-10 perces útra vannak villamossal.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A lakásunk leamortizálódását igyekszünk azzal megakadályozni, hogy amennyiben a bérlő kárt okozna, összemaszatolja a falakat, vagy egyéb károkozás történne, akkor azt mi saját szakembereinkkel 1-2 napon belül helyreállítjuk a szerződés lejárata után, így az új bérlő számára is hibátlan állapotban adjuk át az Akácfa u. 63-as számú lakást.

Az internet a lakásban WIFI hálózaton is biztosított, így a teljes lakás minden pontjában netezhetünk. A több mint 70 csatorna közül válogathat, ha egy fáradt nap után hazamegy.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Nagy Fuvaros utca 4.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Dob utca 94.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Szív utca 33.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.