Állomás utca 7.

Állomás utca 7.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

70.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

20.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mikró, mosógép

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Kőbányán lakótelepi szoba kiadó!

Az ingatlan minden helyisége bútorozott, alapvető eszközökkel, gépekkel felszerelt. Ezek mindegyike modern, rendszeresen karbantartott, azonnali használatra kész. A hálók berendezése tartalmaz ágyat, asztalt, szekrényt, kisasztal. Ablakai a szomszédos tömbre néznek, ami előtt egy zöld park rész található. A tömb aljába, ahogy a környező épületek aljában is különböző üzletek találhatóak, például élelmiszerbolt, dohánybolt, lottózó, söröző, drogéria, otp, fitness terem, fogorvosi rendelő, papír írószerbolt, gyógyszertár, pékség, virágos és posta. A személyes megtekintés érdekében, időpont egyeztetés szükséges, melyet a megadott telefonszámon lehet intézni.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A 10. kerületen áthaladó Kőrösi Csoma Sándor út majdnem szomszédjában megtalálható csöndes lakótelepen kínálom kiadásra társ albérletként működő, 120 nm-es lakásom egyik 12 nm alapterületű hálóját. Az ingatlan egy 10 emeletes tömbben rejlik, annak is a negyedik emeletén. Az épületen belül rendelkezésre áll a rendszeresen karbantartott lift, mellyel a negyedik emeletig kell feljutni a lakás megközelítéséhez. Az ingatlanba lépve egy előszobába érkezünk, ahonnan a konyha és az attól boltívvel elválasztott étkező található. Az étkezőből nyílnak a hálók, szám szerint négy. A négy hálóból három már lakott, azokat két lány és egy fiú használja. Velük kellene osztozni a hálón kívül minden egyes helyiségen, ami az ingatlan esetében a konyha, a  fürdő és az étkező.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.