Balázs Béla utca 26.

Balázs Béla utca 26.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

60.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

18.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mosógép

Ágy mérete:

90X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ferencvárosban 12 nm-es szoba kiadó!

A kétszintes, tégla építésű társasház egyik első emeleti lakása ez, mely három hálószobát rejt magában. A lakás több éve társ albérletként működik, amikortól is itt lakik a jelenleg is benne élő az egyik 8 nm-es szobájában lakó 30 éves fiatalember. A másikba pár héttel ezelőtt költözött be új bérlője, aki egy 25 éves egyetemista lány, akinek gyakorlata a pár utcával odébb megtalálható sebészeten zajlik. Mindketten segítőkész, környezetükre vigyázó, nyugodt természetű emberek, ennek köszönhetően könnyű velük az együttélés. Az albérlet két helyisége számít közös területnek, az egyik a letisztult, modern stílusban épített és berendezett, gépesített konyha, a másik a zuhanyzóval, mosdóval és wc-vel felszerelt, szintén letisztult stílusban kialakított fürdőszoba. Az ingatlan kiadó szobáit tekintve átlagosnak mondhatóak, mivel alapterületük 12-15 nm közötti.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Minden hálószoba ugyanolyan berendezéseket kapott, melyek jelen ingatlan esetében egy 90×200-as ágyat, egy kétajtós, fiókos szekrényt, egy íróasztalt és a hozzá tartozó széket, egy éjjeli szekrényként funkcionáló kisasztalt, illetve egy állólámpát takar. A környék tömegközlekedés tekintetében rendkívül jónak mondható, mivel az ingatlant majdnem minden irányból körülölelik a rendszeres menetrenddel járó buszok, villamosok, illetve helyenként metrók is. Megtalálható még a környéken rengeteg kisüzlet, éttermek, pékségek, Spar és Reál élelmiszer boltok, illetve sok, specifikus szakterülettel foglalkozó magánüzlet is. A tömegközlekedés és az üzletek sokasága mellett sportolás és kikapcsolódás szempontjából is remek kerületnek mondható, mivel rengeteg parkkal rendelkezik.

Hasonló kiadó lakások a környékről

17. kerületi lakások

Pesti út 27.

Budapest – 17. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
16. kerületi lakások

Hősök fasora 9.

Budapest – 16. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
19. kerületi lakások

Báthory utca 18.

Budapest – 19. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.