Beller Imre utca 24.

Beller Imre utca 24.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

85.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

16.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 16 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mikró

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Rákospalotán annak az M3 bevezető melletti részén kiadó egy 16 nm-es szoba, akár pároknak is. Az ingatlan alapterülete 75 nm, melynek mindhárom szobáját külön adtuk bérbe. Ezek közül kettőben már laknak, akik fiatal, húszas éveikben járó, megbízható, környezetükre tiszta személyek. Mindkét lakó több hónapja birtokolja a szobáját, mivel éves szerződeseiknek körülbelül a felénél járnak.

Az egyikük autómosó, másikuk pedig állatgondozóként dolgozik. Az Ő szobájuk is, ahogy az ingatlan minden része bútorozott, teljesen berendezett. A különálló családi házat próbáltuk folyamatosan újítgatni, melynek eredményéről az alacsony rezsi költség és a képek árulkodnak. A hossza fürdőzések kényelmes igénybe vételének érdekében gáz cirkó biztosítja a kifogyhatatlan melegvizet. A fürdőszobában kád, mely kabinként lett kialakítva, wc és mosdó kaptak helyet.

A konyha egyedi bútorral, modern gépekkel és teljes eszközbeli felszereltséggel rendelkezik. A hálószobákba minimális mégis létszükséges bútorokat helyeztünk el, például ágy, ruhásszekrény, asztal és szék.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Mivel az ingatlan különálló ház, így az udvara kizárólagosan használható. Méretre nem nagy, de apróbb kültérre való holmik, illetve kukák és kisebb közlekedési eszközök tárolására tökéletesen megfelelő. Az utca csöndes, leginkább családi házakkal teletűzdelt. Az Illyés Gyula utca az ingatlan utcájának végén található, melyen rendszeresen járnak buszok, amivel az Árpád út és az M3 bevezető egyaránt gyorsan megközelíthető.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.