Benczúr utca 5.

Benczúr utca 5.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

60.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

20.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

hűtő, kávéfőző, mikró, tűzhely, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm

Lakótársak:

2 fő fiú

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Budapest 6. kerületében az Andrássy úttal párhuzamosan elhelyezkedő Benczúr utcában építették meg az 1960-as évek környékén ezt a három emeletes társasházat.

Maximum egy fő számára tudjuk kiadni a szobát, kérem ennek tudatában jelentkezni. A Benczúr utca a Kodály Köröndtől egészen a Dózsa György útig tart, így ennek egyik irányába haladva számos közlekedési eszköz választéka tárul elénk, míg a másik irányba Pest egyik legkedveltebb kikapcsolódásra áll rendelkezésre. Például Műcsarnok, Hősök tere, Szépművészeti Múzeum, Állatkert, cirkusz, Széchenyi fürdő, Városliget, 6. ker Benczúr utca Vajdahunyad vára és a Városligeti tó. Ha személyesen szeretné megtekinteni a szobát, azt időpont egyeztetést követően tudjuk megejteni.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Az épület egy közös belső udvarral rendelkezik, amelynek a körfolyósoiról nyílnak a lakások. A lakások különböző méretűek, melyek közül a társ albérletként működő második emeleti ingatlan közepesnek minősül a maga 85 nm alapterületével. Ez a méret három átlag méretű hálószobát, egy gépesített, tágas konyhát és egy zuhanyzós, wc-vel, bidével ellátott fürdőszobát tartalmaz. A konyhájába  gépektől az edényekig mindent berendeztünk, a szobákba pedig azonnal beköltözhetőség szempontjából alapvető bútorokat tettünk. Ez alatt értendő egy nagy ágy, gardrób, íróasztal és polcok. Ingatlanon belül a dohányzás nem megengedett ezt a jelenleg is ott élő két fő úriember a körfolyosón intézi.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.