Bogáncs utca 57.

Bogáncs utca 57.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

65.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

17.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 7 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő, Nappali

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

90X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

A 15. kerület családi házas részén található, közös udvaros épületben, annak utcafronti lakásába keresem egy fő szoba bérlőmet.

Környező utcák csöndesek, nyugodtak, azok lakói barátságosak, szívélyesek. A közös udvaros besorolást azért kapta a ház, mert két lakásból tevődik össze. A hátsó lakásban egy kamionsofőr úriember él, aki nemzeti fuvarokat vállal, így a hónap 4 hetéből nagyjából egyet tartózkodik otthon.

A társ albérlet összesen 80 nm, amiben 4 háló, konyha, fürdő és étkezővel egybekötött nappali kaptak helyet. Az egész lakás padlója kövezett, falai mindenhol fehérek. Minden helyiség bútorozott, gépesített, rendszeres használatban lévő. Az egy darab fürdőszoba zuhanyzós, wc-s, mosdós. A nappali kanapét, asztalt, négyfős étkezőt rejt. A szobák mindegyike fekvőhelyet, gardróbot, íróasztalt tartalmaz.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Pest ezen része külkerület, közlekedése mégis rugalmas, dinamikus. Az ingatlanra merőlegesen megtalálható Károlyi Sándor út, rendszeres buszjáratok útvonala. A legközelebbi buszmegálló 160 m-re van az albérlettől. Ezekkel a buszjáratokkal az M3 bevezetőig lehet haladni, de pár megállóval ezt az utat keresztezve a Pozsony utca húzódik, ami a Fóti útba torkol, amiken villamosok is igénybe vehetők. A környező utcákban ritka, hogy forgalmasabb üzletekre lelünk, az alapvető élelmiszerek bevásárlása mégis kisebb magánkézben lévő üzletek által megoldott. Két utcával odébb Rákospalota-kertváros vasútállomás is megtalálható.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.