Böszörményi út 18.

Böszörményi út 18.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

60.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

24.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 2

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, mikró

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ezen a környéken cba, spar, dohánybolt, gyógyszertár, ettermek és a neves Kékgolyó is megtalálhatóak. Az első emeleti 86 nm-es lakás 4 szobát rejt magában, melyek mindegyikét külön szerződéssel lehet igényelni.

A 3 már lakott szoba közül az egyik szerződését pár napja írtuk alá a frissen beköltöző bérlőnkkel, még a másik két, régebb óta ott élő személy, szintén az elmúlt napok során hosszabbították meg az évente lejáró bérleti szerződéseiket. Mindhárman fiatalok, fix jövedelemmel rendelkező személyek. A 12 nm-es háló, ami azonnal költözhető állapotú, teljes bútorzattal bérelhető.

A hálókon kívül kettő darab fürdőszoba és egy nagyobb, étkezővel egybekötött, gépesített konyha is megtalálható. Ezeken a helyiségeket minden itt élőnek osztoznia kell, hiszen közös területnek minősülnek.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

12. kerületben az Országos Gerincgyógyászati Klinika közelében megtalálható Böszörményi úton helyezkedik el ez a több emelettel is rendelkező társasházi építmény. Ezen az úton, pont az épület előtt buszok és villamosok járnak rendszeresen. Az egy utcára megtalálható Németvölgyi út ugyanolyan távolságra van az épülettől, mint az Alkotás utca. Ezeken haladva a Krisztina körútra lehet elérni, ahol pont ezek csatlakozásánál a Déli pályaudvar található. Annak keleti részén a Vérmező terül el. A pályaudvar környékén számos irányba jarnak közlekedési eszközök. Illetve a pályaudvarról országszerte vonatok is.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.