Fegyvernek utca 12.

Fegyvernek utca 12.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

75.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

22.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 13 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mikró, mosógép

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Budapest 11. kerületén, újonnan megépült panel épületébe megtalálható 70 nm-es lakás egyik 13 nm-es bútorozott hálószobája keresi új bérlőjét.

A három szobás albérlet az épület negyedik emeletén található, melynek ablakai az épület mögött található szomszédos tömbre néznek. A szoba saját erkéllyel rendelkezik, ahonna a kilátás szintén erre az épületre néz. A szobában ágy, szekrény, asztal került elhelyezésre, így a beköltözés során bútor megléte nem szükséges. A konyhában a modern gépeken és egyedi bútorokon felül a ház melegvíz és fűtési rendszerét ellátó gáz cirkó is megtalálható. Fürdőszobája zuhanyzós, a wc-vel egy légtér. A közös területeken a jelenleg is ott élő huszonéves két fő bérlővel kell osztozni.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A főváros budai oldalán található a 11. kerület, ahol számos mindennapok ritmikus lezajlásához elengedhetetlen üzletek mind megtalálhatóak. Kerületen belül az albérlet utcája környékén gyalog is gyorsan elérhető a Lidl, hamburgerező, kávézó, dohánybolt, kifőzde, Coop, ruházati boltok, patika, hentes és kozmetika. A Fegyvernek utca párhuzamosan húzódik a Fehérvári úttal, melyek között számos sportra alkalmas tér található. Kialakításra került streetball pálya, kosárpálya, ping-pong asztalok és sakk asztal. A Fehérvári úton elég nagy az autós forgalom, ami mellett buszok és villamosok is rendszeresen járnak, így aki nem rendelkezik saját gépjárművel sincs nehéz helyzetben.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.