Hegedüs Gyula utca 112.

Hegedüs Gyula utca 112.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

60.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

20.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 15 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mosógép

Ágy mérete:

200X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

A Váci út és a Duna part között pont félúton megtalálható 13. kerületi Hegedűs Gyula utcában megépült 10 lakásos társasház, legfelső szintjén megvásárolt lakásom 15 nm-es szobáját szeretném kiadni, akár két fő részére is.

Lehetőséget adtunk, hogy két fő bérelje a szobát, így ennek könnyebb kivitelezése érdekében egy teljes falas gardróbot építtettünk, és egy 200×200-as különleges méretű ágyat is elhelyeztünk benne. Saját fürdő ugyan nem tartozik hozzá, de a többiekkel közösen használható zuhanyzós, wc-vel egybekötött, egyedi mosdóval rendelkező, könnyen tisztán tartható, elegendő mozgástérrel rendelkező. Rövid gyalogúttal meg lehet közelíteni a metrómegállót, buszmegállót, illetve fogorvost, fitness termet, cukrászdát, úszó házat, Colosseum Theater (Színház), számos hangulatos étterem, Penny, kávézó, majd kicsit távolabb a Honvédkórház és a Göncz Árpád Városközpont is. A beköltözés akár azonnal megejthető.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A 90 nm-es lakás, három szobát, fürdőt és amerikai konyhát rejt. Ezek mindegyike egyedi stílusban berendezett, kialakított, teljesen bútorozott, felszerelt. A ház legszebben, legegyedibben kialakított központi része az amerikai konyha, amely négy fős étkező asztalt, kényelmes nappali bútort, TV-t, illetve elektronikákkal, főzéshez szükséges lapavető eszközökkel ellátott konyha sarkot tartalmaz. A hálószoba berendezését próbáltuk otthonosan, fiatalosan, stílusosan kialakítani, ezért leginkább meleg színeket használtunk benne és ahol csak lehetett a fa hatással játszottunk.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.