Kálmán Imre utca 5.

Kálmán Imre utca 5.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

65.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

15.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 2

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 14 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

hűtő, mikró, tűzhely, mosógép

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Lakáson belül velük a kettő fürdőszobán, illetve a konyhán kell osztozni. Mind a két fürdőszoba káddal, wc-vel, bidével és mosdóval felszerelt. Rengeteg tárolóval rendelkezik, ami mellett elegendő mozgástér is maradt. A konyha a mindennapi használatra alkalmas, amely érdekében a bérlők részére biztosítottunk minden alapvető felszerelést, eszközt. A szobák mindegyike ággyal, szekrénnyel, asztallal, polccal és dekor holmikkal berendezett. Nem tüntettük fel, de van egy majdnem különállónak mondható helyiség, ahol a mosógép, illetve a ház melegvizéről és melegéről gondoskodó gáz cirkó ja megtalálható. Az 5. kerületet szerintem senkinek sem kell bemutatni, hiszen Pest szívének minősül. Megszámlálhatatlan üzletnek ad helyet, a rengeteg látnivalón és a kiváló közlekedésén felül. A héven és vonaton kívül minden Pesten közlekedő tömegközlekedési eszköz rendszeresen jár a környező utcákban.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Pest belvárosában a Szabadság tér majdnem szomszédjában megépült három emeletes társasházban megvásárolt 115 nm-es lakásom egyik 14 nm-es, bútorozott szobája várja újonnan beköltözőjét. Az ingatlanban négy darab hálószoba található, melyek közül három már régebb óta lakott. Azokban fiatalok, fiúk-lányok egyaránt élnek. Ketten vidékről költöztek a fővárosba akik között van pék és orvosi asszisztens is. A legrégebbi, törzsgyökeres pesti lakó egyetemre jár, ami mellett bedolgozási munkálatokkal tölti szabadidejét.

Hasonló kiadó lakások a környékről

17. kerületi lakások

Pesti út 27.

Budapest – 17. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
16. kerületi lakások

Hősök fasora 9.

Budapest – 16. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
19. kerületi lakások

Báthory utca 18.

Budapest – 19. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.