Körmend utca 1.

Körmend utca 1.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

55.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

17.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 10 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Budapest 11. kerületében, mely a főváros budai oldalán helyezkedik el, rendelkezik egy Körmend nevű utcával, ahol 13 évvel ezelőtt megépült ez a kétszintes, két különálló lakásból álló tégla ház.

A környéken ez az egyik legcsöndesebb utca, amihez legközelebb a Fehérvári út található, mint nagyobb forgalommal teli út. Így aki a fővárosban szeretne élni, mégis csöndes körülmények között, a belvárostól nem olyan messze, annak tökéletes választás ez a környék. A Fehérvári úton rendszeresen jár a villamos, illetve sok helyi buszjárat is, ami egészen a Savoya Parkig közlekedik. Az addig eljutás során számos kis üzlet található, illetve nagyobb szakáruházak is, illetve élelmiszerboltok. Például Lidl, söröző, kifőzde, dohánybolt, Coop, patika, kicsit odébb pedig büfé, fitness terem, euronics, rossmann, Aldi, möbelix, obi, fodrászat és nevesebb ruhaboltok. Sportolás helyszíne lehet a Fehérvári út túloldalán megtalálható kisebb tér, ahol rendelkezésre áll ping-pong asztal, sakkasztal, kosárpálya és streetball pálya is.

 

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A lakás földszintjén 85 nm-es az albérlet, aminek négy szobájából jelenleg egy 10 nm-es üres. Az ürest a lakó hiányra értem, hiszen berendezését tekintve ággyal, asztallal, szekrénnyel berendezett. A többiekkel a zuhanyzós, wc-s fürdőszobán, illetve a gépesített, étkezős, rengeteg tárolóval rendelkező konyhán kell osztozni. A szoba azonnal költözhető állapotú.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.