Kossuth Lajos utca 142.

Kossuth Lajos utca 142.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

65.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

20.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 2

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 15 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, mikró, mosógép

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Budapest 18. kerületében, az Üllői úttal párhuzamosan húzódó Kossuth Lajos utcában található kétlakásos, közös udvaros albérleti lakásomban megüresedett egy 11 nm-es háló.

Ezen a hálón kívül még további kettővel rendelkezik a lakás, mely az udvar hátulsó részén található, a több, mint 100 nm-es különálló ingatlan rendelkezik még konyhával, fürdővel és külön egy étkezővel is. Az Üllői út azon részén található a ház, ahol közvetlen a Bókaytelepre lehet eljutni. Lakáson belül két fürdő, melyek wc-t is tartalmaznak, áll a bérlők rendelkezésére, illetve a teljesen gépesített konyha és a kandallós, 8 fő részére kialakított külön étkező is. A szobák szekrénnyel, asztallal, ággyal rendelkeznek.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A kerület határán húzódó Üllői út rendszeres busz és villamos járatokkal segítik az akár mindennapos közlekedést, amely egészen a belváros legkisebb körgyűrűjéig a múzeum körútig tart. A fővárosnak ez a leghosszabb útja, amiből adódóan számos kis üzlet, irodaház, raktár, üzletközpont található rajta. Ez rengeteg munkalehetőséget jelent a környékre újonnan beköltözők számára, de ha mégsem ennek az útnak a mentén találnák meg álmaik munkáját, mégis ennek köszönhetően gyorsabb az elérés Pest bármely kerületébe. A környező utcákban rendelkezésre áll fogorvosi rendelő, éjszakai orvosi ügyelet, drogéria, cukrászda, papír írószer bolt, rendőrkapitányság, italozó, étterem, bisztró, kormányablak, nav, gyógyszertár, sportcentrum, autósiskola, kifőzde és élelmiszerbolt is.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.