Lakatos út 1.

Lakatos út 1.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

65.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

20.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, mikró, mosógép

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Az Üllői út mentén megtalálható, négyszintes épületekből álló lakótelep egyik közel 80 nm-es lakásában 12 nm-es, bútorozott szoba kiadó hosszú távra!

Keressük azt az egy fő bérlőnket, aki megbízható, fix jövedelemmel rendelkező, környezetére tiszta, nyugodt életvitelt folytató személy. Maximum egy főt tudunk elszállásolni ebbe az igényes rendezett hálóban, alapterületéből kiindulva két fő számára már kevésbé kényelmes otthont jelentene. Viszont azaz egy fő részére, aki beköltözne ebbe a szobába biztosítottunk egy kényelmes, 180×200-as ágyat, illetve egy 150x30x100-as ruhás szekrényt. A szoba kizárólagosan használandó, míg az ingatlan fürdőszobája, illetve amerikai konyhája a már ott élő két középkorú, ellenkező nemű bérlővel megosztandó.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Ezen helyiségek modern stílusban felújítottak, ami mellet alapvető felszereltségekkel, eszközökkel ellátott. A négyszintes társasház földszintjén terül el ez a bérlemény, így a lift meglétének hiánya nem befolyásoló tényező. Az Üllői út 18. kerületi részén található ez a lakótelep, melytől mindössze pár megállóval megközelíthető a Shopmark, mely számos üzlettel áll az oda látogatók rendelkezésére. Ezeket a megállókat az 50-es villamossal, illetve a 136E buszokkal lehet pillanatok alatt megtenni. A legközelebbi élelmiszerbolt ezen út túloldalán található, így a kisebb, nagyobb bevásárlásokat pillanatok alatt lehet megoldani. A szobák minimum egy éves időintervallumra lehet bérelni, az abba való beköltözés pedig egy héten belül megoldható.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.