Nagyszénás utca 28.

Nagyszénás utca 28.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

45.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

18.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 2

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 10 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, mosógép

Ágy mérete:

90X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

A szoba bérlése egy hét múlva lesz esedékes, de addig is előre egyeztetett időpontban személyesen megtekinthető. Az utca végén egy park kapott helyet, amelyet egyirányú utak vesznek körbe, melyen a környéken rendszeresen járó 297-es számú buszok is megtesznek. A legközelebbi élelmiszerüzlet, cukrászda, papírbolt mindössze két utcára található.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Budapest 17. kerületében a Nagyszénás utcában kínálom kiadásra 10 nm-es, berendezett hálószobáját. Berendezését tekintve ággyal, szekrénnyel, asztallal bútorozott. Nagy előnye, hogy saját erkély is tartozik hozzá, ami megléte ellenére a bérleti díj összege megegyezik az erkély nélküli hálóékéval. Az erkély pici, mégis kényelmesen elfért rajta egy kisebb kerti asztal a hozzá tartozó kettő darab székkel. Az ingatlan össz alapterülete közel 140 nm, melyben a kiadó szobáéhoz hasonló 10 nm, es hálóból 4 darab is megtalálható.

A kerületben ritka, hogy egy ingatlan társ albérletként működik, ebben mégis háromban már huzamosabb ideje laknak. Ezek mindegyikében fiatalok élnek, akik dolgosak, segítőkészek, megbízhatóak, kulturált, csöndes, mindennapokat élők. Velük a lakás kettő fürdőszobáján, illetve egy darab gépesített, alapvető eszközökkel felszerelt konyháján kell osztozni. Az egyik fürdőszoba zuhanyzós, még a másik fürdő káddal ellátott. Mindkettőben található wc is, így csak a fürdés módjának kiválasztása számít feladatnak.

Hasonló kiadó lakások a környékről

17. kerületi lakások

Pesti út 27.

Budapest – 17. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
16. kerületi lakások

Hősök fasora 9.

Budapest – 16. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
19. kerületi lakások

Báthory utca 18.

Budapest – 19. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.