Németvölgyi út 28.

Németvölgyi út 28.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

70.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

23.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 18 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

főzőlap, hűtő, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

2 x 90X200cm

Lakótársak:

2 fő lány

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Budapest 12 .kerületében megépült négyemeletes lakótelepi besorolású, beton társasház második szintjén elhelyezkedő 80 nm-es albérleti szoba kiadó.

Ez a csinosan felújított lakás három hálószobás, amik közül már csak ez várja új bérlőjét. A másik kettőben fiatal lányok élnek, akik a budai oldalon található első kerület egyik neves egyetemének hallgatói. Melléjük keressük hasonló életvitelt folytató, elsősorban diák és egyedülálló hölgyek jelentkezését. Ez nem feltétel hiszen a szoba berendezése során lehetőséget nyújtottunk két személy lakhatására is, így ha esetleg két diákhölgy szeretne vagy egy fiatal pár beköltözni, arra is van lehetőség, amit a legjobban a szobában elhelyezett kettő darab 90×200-as ágy megléte tükröz. Ebben a helyiségben szekrény, sofa és dekorációs eszközök találhatóak.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A hirdetésben szereplő képek is tükrözik, hogy az ott élő lányok által közösen használt területek tisztán tartott helyiségek. A nappaliban az étkező is megtalálható, illetve a konyhabútorral ellátott fal is ehhez tartozik. Fürdőszobája zuhanyzós, dupla mosdós, wc-vel közös légtér. A Németvölgyi út ezen kerület egyik legnevesebb útja, amiből adódóan forgalma elég magas, viszont ennek előnye, hogy rendszeresen járnak rajta tömegközlekedési eszközök. Szomszédos utcákon belül megtalálható Ázsia áruház, orvosi rendelő, patika, otp, CBA Prima, cukrászda, zöldbolt, ortopéd rendelő, kisközértek, otthonos terek, illetve nem messze a Turul szobor.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.