Pöltenberg utca 10.

Pöltenberg utca 10.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

6 hónap

Havi bérleti díj:

70.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

21.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mosógép

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Csepelen bútorozott szoba kiadó!

Közel 70 nm-es kétlakásos tégla társasházam földszinti ingatlanában 12 nm-es, bútorozott szobája megüresedett. Csepel belvárosától mindössze pár lépésre megtalálható a Pöltenberg utca, mely leginkább családi házakból, maximum kétlakásos társasházakkal teletűzdelt, csendes utcája a főváros 21. kerületének. Az épület alsó szintjén egy 30 éves, középkorú pár él, akik a Csepel sziget határánál megtalálható OBI alkalmazottjaiként dolgoznak, aminek köszönhetően fix, bejelentett munkaviszonnyal rendelkeznek. Mindketten megbízható, segítőkész, barátságos személyek, akik már több hónapja lakják az adott ingatlan szobáit, melléjük keressük korban és élet stílusban hozzájuk hasonló új egy fő bérlőnket, aki hajlandó aláírni a minimum 6 hónapra szóló bérleti szerződést.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Szerződéseink magukba foglalják, hogy ingatlanon belül dohányozni tilos, kisállat és gyermek nem hozható. Amit mindegyik lakó ugyanannyi joggal használl lakáson belül az a zuhanyzós, mosdós, wc-s fürdőszoba, illetve az étkezővel közös helyiségben megtalálható konyha, mely modern gépekkel és egyedileg kialakított konyhabútorral felszerelt. A szobák mindegyikében ágy, illetve beépített szekrény áll rendelkezésre. Szomszédos utcákban hévek, buszok járnak sűrű menetrenddel, üzletek tekintetében pedig Spar, lottózó, Budapest Bank, Takarék, koral, posta, optika, gyógyszertár és Aldi található. Kerületen belül hasonlóan felszerelt, bútorozott szoba ritkán kerül kiadó sorba.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.