Rökk Szilárd utca 21.

Rökk Szilárd utca 21.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

65.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

20.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 18 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, kávéfőző, mikró, mosógép

Ágy mérete:

200X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Józsefváros legcsöndesebb részén a József körúthoz közel kiadó egy egzotikusan berendezett, egyedi kialakítású, bútorozott hálószoba!

A családom életviteléből adódódan jött az ötlet, hogy az általunk megvásárolt ingatlan olyan otthonos, kiegyensúlyozott légkört sugalljon magából, hogy minden bérlője jól érezze magát benne. Ehhez mérten hívtunk egy szakembert, aki huzamosabb ideig dolgozott ennek 100%-os eredményéért. Mivel kettő hálószoba is található a lakásban, így csak a másik szobában élő 32 éves vállalkozó úriemberrel kell osztoznia az újonnan beköltöző egy vagy akár két személynek. Sok szeretettel várunk akár párokat is, mivel a lakás adottságaiból kiindulva elegendő méretű a szoba, hogy egy kényelmes otthont nyújtson több ember számára is. Ehhez mérten választottuk ki az ágy méretét, illetve a gardróbét is, melyek a szoba bútorzatát jelentik. A szobák közül csak ehhez tartozik saját erkély, így ezt hívhatjuk teljesen egyedinek. A fürdőszoba is meleg hangulattal, otthonos dekorokkal, zuhanyzóval és wc-vel rendelkezik. A konyha tágas, világos, könnyen tisztán tartható, energiatakarékos gépekkel ellátott. Benne minden konyhai eszközt biztosítottunk, hogy erre se legyen gondjuk az itt élőknek.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A lakás nemcsak belül tökéletes, de a elhelyezkedése is kifejezetten jó, hiszen tömegközlekedési lehetőségeket figyelembe véve busz, metró, villamos pár perc sétával igénybe vehető. További információkért keressen bizalommal.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.