Szarvas utca 5.

Szarvas utca 5.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

63.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

21.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 14 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mikró, mosógép

Ágy mérete:

90X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

20 .kerületben a Török Flóris utcáról megközelíthető Szarvas utcában található ez a különálló családi ház, mely társ albéreltként van nyilvántartott. Ezt azt jelenti, hogy a négy háló, ami benne található, egymástól független személyek által lakhatott. A hirdetésben szereplő 14 nm-es szobába is beköltözik új bérlője az ingatlan teltházas lesz. Most eladóként, raktári dolgozóként, illetve állatorvosi asszisztensként ténykedő fiatalok élnek benne, akik között van személyautóval közlekedő, illetve tömegközlekedést igényebe vevő is. A Török Flóris úton buszok és villamosok járnak, amik útjukat a Határ úton tovább haladva a Shopmarkig teszik meg óránként többször. A pár utcával arrébb megtalálható Helsinki úton, hévek is sűrű menetrenddel járnak.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A legközelebbi élelmiszerbolt mindössze 3-4 perc gyalogútra van, ugyanitt pékség, dohánybolt, fogászat, patika és optika is megtalálható. Az ingatlan több, mint 100 nm-es, melyben a hálókon kívül hosszanti kialakítású zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, teljesen berendezett, tágas konyha található. A szobák mindegyike 10 nm feletti, melyek közül szintén mindegyikbe helyet kapott egy íróasztal, szekrény, illetve ágy is. Vannak extra felszerelések bennük, például szennyeskosár, kuka, sötétítő függöny és kisebb szőnyegek. A szobába elsősroban egyedülállókat szeretnénk fogadni, akik környezetükre tiszta, megbízható egyének.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.