Szász Károly utca 5.

Szász Károly utca 5.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

55.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

14.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mikró, mosógép

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

A főváros második kerületén áthaladó Margit körúttól nem messze található Szász Károly utcában épült meg ez a négy emeletes, korhű kinézetű társasház.

A körútról nyílik az utca, mely egyirányú és a szintén egyirányú Varsányi Irén utcában véget is ér. Mondhatni, hogy eldugott kis utcája ennek a kerületnek, így forgalma gyér, utcája csöndes. Pár lépéssel a legközelebbi körúton megtalálható buszmegálló elérhető, melyek óránként többszöri járatokkal az egész körutat végigjárják. Ezen villamosok is járnak, aminek a megállója szintén gyorsan megközelíthető. A körút túloldalán egy park lett kiépítve, ami a reggeli sétákra, edzésre és futásra tökéletes helyszín. Környező utcákban gyógyszertár, bolt, dohánybolt, egészségügyi központ, zöldséges, pizzéria, fogászat, abc és ruha üzletek találhatóak.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A lakás tágas, közel 120 nm-es, amin belül négy hálószoba található. A négy háló lakóira egy darab fürdőszoba, mely zuhanyzóval, wc-vel, mosdóval ellátott és ami mellet frissen burkolt, illetve egy darab gépesített, teljesen berendezett konyha jut. A szobák burkolatait az elmúlt évek során teljesen lecseréltük régi típusú szalag parkettáról modern hajópadlóra cseréltük. A falait is két évente festjük, de természetesen kiköltözést követően minden esetben tisztasági festést végzünk. Berendezése áll egy ágyból, asztalból, szekrényből és polcokból. További információval telefonon tudok szolgálni.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.