Tigris utca 19.

Tigris utca 19.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

60.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

22.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 10 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mikró, mosógép

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

A főváros első kerülete számos nevezetességgel bővelkedik, így az akár rövid időre is szóló szabadidő minőségi eltöltésére kerületen belül rövid idő ráfordítással számos erre alkalmas hely fellelhető. A környéken való tömegközlekedés is dinamikus, hiszen a szomszédos utcában rendszeresen járnak buszok a nap 24 órájában, ami segítségével a Krisztina körúton járó villamosok segítenek eljutni a Budapest-Délihez, ahonnan már vonatok is igénybe vehetőek. A pesti oldalra való átjutást, az ingatlantól pár megállóra található Széchenyi Lánchídon keresztül lehet megejteni.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Buda belvárosában az első kerületben található kétszintes társasház egyik szobája megüresedett. A szoba alapterülete 10 nm, ami  teljesen bútorozott, ággyal, szekrénnyel áll új lakója rendelkezésére. Az ingatlan összes helyisége egy központi előszobából nyílik, ahol a fürdőszoba mellett található a még lakatlan szoba. Mivel csak két szobás az ingatlan, így csak a már régebb óta ott élő 25 éves, tanítónak tanuló fiatal lánnyal kell osztozni a gyönyörűen felújított zuhanyzós, wc-s ó, bidés mosdós fürdőszobán, illetve a gépesített, minimalista stílusban berendezett, mégis minden alapfelszereltséggel ellátott konyhán. A személyes megtekintést telefonon lehet leegyeztetni, amit ha bérlés követ, akkor ahhoz egy hó kaució és egy hó bérleti díj letéte, illetve az egy éves időre szóló szerződés elfogadása.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.