Váci utca 45.

Váci utca 45.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

70.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

17.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 18 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mikró

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

1 fő lány

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Mivel az ingatlan csak két hálószobás, így a már ott élő fiatal lánnyal kell osztozni a gyönyörű, rengeteg mozgástérrel rendelkező közös területeken. Ide sorolandó a fürdőszoba, melyben fürdőkád, mosdó, wc és pakolós szekrények találhatóak. A konyhán áthaladva egy folyosóra érkezünk, ahonnan az összes többi helyiség nyílik.

Az egész ingatlanba ugyanaz a padlóburkolat van jelen, aminek segítségével ugyanaz a természetbeni otthonos hangulat uralkodik mindenhol. A szobába egy teljes falas beépített szekrény, egy kényelmes ágy, két éjjeli szekrény és apróbb dekor holmik találhatóak. A szoba 18 nm alapterületének köszönhetően akár párok is jelentkezhetnek.

A beköltözés következő hónap elején lesz esedékes, mivel mi az összes ott élő bérlővel ugyanazon időbe kötjük az egy évre szóló szerződéseket. Az Ő kiköltözésük pedig akkor lesz aktuális.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Budapest belvárosában, annak legbelső kerületében szám szerint az 5.ben helyezkedik el ez a régi építésű, rendszeresen újított épület. Az albérlet épületen belül a legfelső szinten van, ahol az ingatlanba lépve egy klimatizált, amerikai konyhába érkezünk. A nappali része L alakú kanapéval, melynek anyaga műbőr, dohányzóasztallal ellátott, ami mellett közvetlenül a négy fős étkező, illetve azon túl a gépesített, egyedi kialakítású, modern, bútoros, energiatakarékos gépekkel felszerelt konyha fellelhető. Mennyezete díszes, parasztfödém jellegű, melyet az ízléses kialakítás érdekében választottunk.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.