Vackor utca 12.

Vackor utca 12.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

75.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

22.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 15 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mosógép

Ágy mérete:

90X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Budapest 17. kerületében kiadó, egy 15m2-es, bútorozott szoba, ami egy közel 140m2-es, társ albérleti lakásban található. A másik 3 hálószoba szintén bútorozott, de abban  már több hónapja laknak fiatal bérlőink. Minden szoba egymástól külön nyíló, zárható helyiség, amelyek mindegyike alapvető felszerelésekkel ellátott. Ezalatt értendő, az egyszemélyes kényelmes ágy, komód és apróbb dekor kiegészítők.  A jelenleg ott élő lakók két fő fiatal egyetemi hallgató hölgy, illetve egy fiatal vállalkozói szakmában kezdőnek minősülő 32 éves fiatalember. Mindegyikük környezetére tiszta, megbízható, barátságos személy, akik mellé korban hozzájuk illő, hasonló mindennapokat élő, új egy fő bérlőnket keressük.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Az ingatlanba mindössze egy fürdőszoba található, az viszont tágas, benne zuhanyzó, mosdó, kád egyaránt fellelhető. Az épület két szinten terül el, melynek a földszinti részén van a fent említett fürdőszoba, illetve a tágas, gépesített, egyedi bútorral rendelkező konyha található. A szobák az emeleti részen kaptak helyet, melyek jól szigetelt, műanyag nyílászárós helyiségek. Az ingatlanhoz saját kert is tartozik, melynek alapterülete 400 nm, melyen belül autóbeállási lehetőségre alkalmas terület lett kialakítva, illetve kisebb zárható tároló is. Pest ezen külkerületén egy nevesebb út halad keresztül, aminek megközelítéséhez 10 perc séta megtétele szükséges. Ezen rendszeresen járnak buszok, mellyel egészen a Könyves Kálmán körútig lehet átszállás nélkül eljutni.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.