Wesselényi utca 55.

Wesselényi utca 55.

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

65.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

20.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, Víz, Áram

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 15 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, mosógép

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Budapest 7. kerületében, az Erzsébet körúttól mindössze karnyújtásnyira található hatlakásos társasházi lakásom, mely társ albérletként üzemel egyik 15 nm-es szobájába várom olyan személy/személyek jelentkezését, akik hosszútávra szeretnének bútorozott, igényesen berendezett, jó lakóközösséggel rendelkező ingatlanba költözni.

Az ingatlan utcájában jár a 74-es troli, amely a belváros szíve felé egyenes úton halad. A környező utcákban színház, fitness stúdió, posta, sok neves iskola, Spar, dohánybolt, virágbolt, papír írószer bolt, pékség, otp, cukrászda és csemegebolt is megtalálható. A bérléshez szükséges egy hó kaució és egy hó bérleti díj megléte, melyért cserébe egy ággyal, szekrénnyel bútorozott, 15 nm-es hálót tud bérelni, akár 2 fő is.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A társasház legfelső szintjén kapott helyet ez az egyedi berendezéssel bíró 60 nm-es lakás, melyben két hálószoba, konyha és fürdőszoba került kialakításra. Az elmúlt egy év során teljes átalakításon esett át az albérlet, melyben a közművek vezetékei, csövei korszerűsítve lettek, bútorait, gépeit, padló és fali burkolatait desognosokra cseréltük. A munkálatok elvégzését követően költözött be az azóta is ott élő 29 éves, egyetemi hallgató hölgy, aki tanulmányai mellett beugrós munkákkal teszi hasznossá szabadidejét. Az Erzsébet körút közelsége a tömegközlekedés szempontjából nagy pozitívum, hiszen az azon rendszeresen közlekedő buszok és villamosok rendszeres, gyors közlekedést biztosítanak a főváros számos kerületébe.

Hasonló kiadó lakások a környékről

12. kerületi lakások

Kléh István utca 14.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
11. kerületi lakások

Etele út 32.

Budapest – 11. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
10. kerületi lakások

Hang utca 10.

Budapest – 10. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.