Miért költözz Budapest szívébe?

Miért költözz Budapest szívébe?

Budapest talán egyik leglátványosabb környéke a 6. kerületben található. Megannyi ember álmodik arról, hogy egy napon majd Budapest szívében élhessen, hiszen nehéz túlszárnyalni az ott található központiságot. Sokan azonban papír repülőn lebegtetik álmaik, azok ugyanis igen rövid életűek.
Ennek oka szinte ugyanaz az ok, amiért az emberek a legtöbb álmot feladják: félnek attól, hogy nehéz lesz megfizetni, esetleg kétlik azt, hogy később anyagilag fenntartható lesz-e az állapot. Amit azonban nem sokan tudnak, nem más, mint, hogy nem is olyan drága a kiadó szoba 6. kerület és annak környéke szempontjából.
Ha alapos kutató munkát végzel, rájöhetsz, hogy nem a 6. kerület a legdrágább az albérletek és kiadó szobák tekintetében, ezért bátran vágj bele a költözésbe. Előtte azonban érdemes jól utánanézni a lehetőségeknek, kiadó szoba a 6. kerület közvetlen környezetében és azon belül sem minden esetben tökéletes.budapest belvaros 6 kerulet alberlet 2021
Érdemes lehet a keresés mellett ügyfélszolgálatunknál is érdeklődni, felvilágosítást, esetleg ajánlatot kérni a témban, amennyiben pedig többet szeretnél olvasni arról, hogy találj rá álmaid albérletére, ide kattintva olvashatod egyik előző cikkünket, amelyben hasznos tanácsokkal látjuk el az érdeklődőket.
Viszont továbbra sem hagyunk egyedül, az alábbiakban olvashatsz pár hasznos érvet a 6. kerületi kiadó szobák bérlése mellett. Míg nem minden kiadó szoba  6. kerület térségében számít trendinek, olcsónak, modernnek, vagy éppen ígéretesnek, mi ezt megcáfolva állunk rendelkezésedre.

1. Trend és stílus találkozik

A 7. kerülethez hasonlóan, rengeteg trendi,  kiadó szoba 6. kerület térségében található meg, a különbség az, hogy a 6. kerület valamivel nyugodtabb a folyton nyüzsgő 7. kerülettel ellentétben. Bár az utóbbi is számtalan előnnyel és vérpezsdító izgalmakkal szolgálhat, a 6. kerületnek úgyszint megvannak a maga sajátosságai.
A manapság nagy népszerűségnek örvendő stúdió és garzon lakások lehetővé teszik, hogy egy helyiségben majdnem minden, amire szükséged van a túléléshez, fellelhető legyen.
Jelentősen megkönnyíti ez a mindennapi életed, de mégis elegendő mozgásteret biztosít számodra. Ha te is szívesen felülnél a trend – vonatra és csatlakoznál azok közé az elégedett bérlők közé, akik kipróbálja a lakásbérlést miniben, kattins ide pár hasznos tanácsért.
Ezek a szobák és albérletek szép számmal találhatók ebben a kerületben, sőt, talán az egyik legelterjettebb lakás típusként van jelen a 6. kerületben és annak közvetlen környékén is. Aki pedig kicsit tradícionális, több szobás opcióra vágyik, ne csüggedjen, sok igényesen felújított, tradicionálisabb lakások bérlésére is van lehetőség, ráadásul szintén megfizethető áron.

2. Központiság

Diák vagy, ezért hétvégenként haza utaznál? Netalán azon munkavállalók közé tartozol, akik sűrűn szeretik látogatni a vidéken élő családot? A 6. kerület a legkedvezőbb lehetőség számodra. Rengeteg kiadó szoba a 6. kerület és környékén mindössze pár percre található a Nyugati Pályudvartól.
Mivel ez az ország és a város talán legforgalamasabb pályaudvara, ezért a városi közlekedés könnyedén eljuttat téged oda, ha valamivel távolabb érsz, és sok időt venne igénybe a séta. Ez kimondottan akkor számít nagy előnynek, ha diákként nehezebb bőrönddel látogatnál haza a hétvégén.

3. Kikapcsolódás

Roppantul közel található a Duna-part, mindössze pár villamos megálló után meg is tekintheted a természeti látványosságot, amely kettészeli a várost, ennek köszönhetően pedig a Margit – sziget is elérhető távolságra helyezkedik el. Munka utáni stresszoldó futás? Könnyedén lehetséges.
Továbbá itt található a WestEnd Bevásárló Központ is, így vásárlás, étkezés, de mozizás is a kerületen belül valósulhat meg. Az éttermek, kávézók és turista látványosságok pedig felsorakozva várják, hogy betérj egy könnyed vacsorára, esetleg egy kávéra. Ide kattintva mélyebb betekintést nyerhetsz a Budapest legnépszerűbb, stílusos lakásainak titkaiba.