Milyen egy ideális kiadó szoba diákoknak Budapesten?

Milyen egy ideális kiadó szoba diákoknak Budapesten?

Időről időre felteszik nekünk a kérdést, hogy milyen egy ideális kiadó szoba diákoknak, Budapesten? Erre röviden és hosszan is tudunk válaszolni. Röviden: ami megfizethető, közel van az egyetemhez és komfortos.

Hosszabban válaszolva leginkább pontokba szedhetjük a budapesti, ideális kiadó szobát, amit elsősorban diákok szeretnek kivenni

Ilyen egy ideális kiadó szoba diákoknak Budapesten

A legjobb kiadó szobára igaz, hogy: ingatlan 2020 04a

1. egyedi a fűtés. Így az egyetemista biztos lehet benne, hogy megfelelő hőmérsékleten tanulhat.

2. kellően napfényes, de mégsem annyira, hogy ha nyáron is ott maradt túlságosan melege legyen, ezért az ideális szoba egy olyan lakásban, vagy házban van, ami eleve hűvös.

3. megfelelően szigetelt. Így sem a kintről jövő zajok, sem az általa keletkezett zajok nem jutnak sem ki, sem be.

4. van kényelmes ágy, ahol jókat tud aludni, sőt még a párja is elfér, ha átjön hozzá.

5. van egy kényelmes szék, ahol hosszabb időt eltölthet, anélkül, hogy fájna a háta, vagy a dereka az üléstől, és van mellette egy megfelelő magasságban lévő asztal is.

6. a közelében van egy fürdőszoba, abban pedig egy meleg vízzel ellátott zuhanyzó vagy kád található, attól függően, hogy az egyetemista mit szeret.

7. Egy ideális szobában van annyi bútor, hogy az egyetemista könnyedén elfér benne, és van helye bőven a cuccainak.

Ezeket tekinthetjük az alapvető komfort-kívánalmaknak. Attól, hogy egyetemista valaki, még nem fog lepukkant, szakadt lakásra vágyni, sőt! A bölcs egyetemista eleve az alberletbudapest.hu kiadó szoba kínálatában keres magának albérletet, hogy a lehető legjobbat találhassa meg.

Ám akadnak az alapvető komfortszinten túli szempontok is, amelyek mind érvényesek az ideális kiadó szobára:

8. Egy ideális kiadó egyetemi szoba olcsó, amit az egyetemista megfizethet. Elvégre egyetem mellett nem egyszerű munkát vállalni, és nem minden egyetemista olyan szerencsés, hogy támogatják a szülei.

9. Egy ideális szoba nem túl kicsi, így az egyetemistának lehetősége van kinyújtani a tagjait, a záróvizsgák idején, és nem kell attól tartania, hogy ha kinyújtja a lábát ellöki a falat.

10. Egy ideális egyetemista szoba felett nincs emelet, így nem riad fel arra, hogy a felső szomszéd éppen a feje felett ugrál.

11. Egy ideális szoba lehetőséget ad arra, hogy kiteregesse a cuccait a szobában, így nem kell azon aggódni, hogy mit szólnak a lakótársai a fehérneműihez.

12. Egy ideális szobában nem baj, ha beviszi az egyetemista az ételt, ha nem tudja éppen a konyhában megenni.

13. Egy ideális egyetemista szoba olyan lakásban van, ahol kedvesek a lakótársak, és hasonlóak a szokásaik, mint az egyetemistának.

14. Egy ideális egyetemista szoba közel van az egyetemhez, jól megközelíthető, a közelben jó sok üzlet van, és éjszakai busz is jár.

15. S nem utolsósorban az ideális kiadó Budapesti szoba, Budapesten van!