A hosszútávra kiadó lakásokra nincs garancia, vagy mégis?

A hosszútávra kiadó lakásokra nincs garancia, vagy mégis?

Ha hosszútávra keresünk kiadó lakást érdemes körülnézni a bérbeadók között. Olyat érdemes keresni, akik speciálisan erre vannak berendezkedve, hogy több lakásuk is van, hasonló célra.

Ez esetben nem kell attól tartani, hogy könnyen eladja. Felmerül viszont a kérdés, hogy hosszútávra kiadó lakásokra nincs garancia, vagy mégis van? ingatlan 2020c

Miben más, ha hosszú távra keresünk lakást, mintha vennénk egyet?

Ha hosszútávra tervezed a lakhatást egy bérbe adott lakásnál, sokkal jobban vigyázol rá, hiszen tudod, hogy sokáig leszel még itt, és nem mindegy, hogy például az összekoszolt falat még évekig fogod nézni – vagy éppen a főbérlő rád tolja a tatarozás költségeit.

Ilyenkor a lakást még inkább magadénak érzed, jobban berendezkedsz. Jobban mersz új, szebb bútorokat vásárolni, nem azt figyeled, hogy minél olcsóbb legyen, hanem inkább a minőségibb, komfortosabbakat helyezed előtérbe.

Olyan lesz, mint egy saját lakás, mégis tudod, hogy bármikor kiszállhatsz, és nem vagy egy életre elkötelezve a bankok felé.

Hosszútávra egy lakást máshogy is veszel ki

Mást veszel ki. Tudatosabb vagy. Jobban számít, hogy mik az igényeid. Megnézed, hogy hol van a lakás, kik a szomszédok, milyen a környék. Mennyire érzed magad jól az adott környéken, hol vannak bevásárló helyek, hogyan jutsz el oda. Milyen a közlekedés.

Jobban számít, hogy a környéken milyen az óvoda, vagy az iskola. Akár azt is számításba veszed, hogy mennyire van távol, vagy közel a munkahelyedtől. Egy hosszútávra kiadó lakásnál fontos, hogy minden használható legyen, és sokáig. Megnézed, hogy milyen a lakás, mennyire újszerű, mikor kell felújítani.

Inkább a minőségibbet figyeled, az, hogy mennyire energiatakarékos. Otthont keresel, tehát más szemmel nézed. Értékesnek tartod, hiszen igazi otthont keresel. Az alberletbudapest.hu kiadó lakás kínálatában  ráadásul olyan lakásokat találsz, amelyek teljesen felszerelt, bútorozott ingatlanok (új, nívós bútorokkal), hogy ténylegesen csak beköltöznöd kelljen.

Az albérletbudapest.hu speciálisan olyan cég, amelyik hosszú távú bérbeadással foglalkozik, akár bérleti díj garanciával is

Amennyiben nem céghez fordulunk, akkor érdemes megnézni, ha hosszú távra keresünk lakást, hogy milyen a tulajdonos személyisége. Mennyire jövünk vele ki jól, ha bármi probléma előfordul a lakással, mennyire segítőkész.

A speciálisan erre, hosszú távra kialakított lakásoknál már bérbeadás menedzsment szolgáltatás is van, amelynek lényege, hogy a bérbeadó válláról levesznek minden terhet.

Felkeresik a bérlőket, beszedik és befizetik a díjakat, karbantartják az ingatlant, és takarítanak is. Ez a bérbeadónak azért jó, mert nem kell külön erre figyelni, csak beszedik a pénzt, a bérlőnek pedig azért jó, mert biztos lehet abban, hogy tiszta és megfelelően karbantartott házban tud élni, hosszú távra is.