Bemutatkozás

A Professional Premium Property Zrt. 2017. október 09. napján alakult meg több részvényessel, Dr. Német Zoltán egyszemélyes igazgatóságának keretében, aki egyedüli vezérigazgatója a Társaságnak.

Jelenleg az ingatlan portfóliónkban 15 ingatlan szerepel, amelyek bérbeadásra lettek magas szinten fejlesztve a fiatalabb korosztálynak a belvárosban. Célunk a hazai ingatlanpiacon igényes budapesti albérleteket, korrekt, kiszámítható feltételekkel kínálni.

A Társaság Magyarországon az egyik legdinamikusabban fejlődő, professzionális bérbeadási szolgáltatást nyújtó vállalat, amely felújított kiváló minőségű és modern bútorokkal gépekkel felszerelt önálló albérleteket – lakásokat, szobákat, lakrészeket – ad hosszú távra bérbe, ami nem összekeverendő a hostel és egy-két éjszakára kiadó szoba, vagy ágyat biztosító egyéb szálláshely típusú szolgáltatással. Idő múltán szeretnénk bővíteni kiadó lakás és szoba számunk mennyiségét, természetesen a jelenlegi prémium minőséget, letisztult irányzatot és kitűnő bérbeadói szolgáltatást megtartva. Munkatársaink és szerződött partnereink a lehető legjobb szolgáltatás kivitelezésére törekszenek nap, mint nap. Alapelvünk: “Csak a tökéletes elég jó!”

Albérlet Budapest legnépszerűbb kerületében, kiadó lakások olcsón, kiadó szobák budapesten, egyetemistáknak

Társaság főbb munkatársai és megbízott partnerei

Dr. Német Zoltán – tényleges tulajdonos és vezérigazgató

Martin Zsolt – ingatlan és műszaki ügyintéző, referens

Német Zoltán Ügyvédi Iroda – jogi és peres képviselet

A Társaság székhelye és egyben irodája a 1062, Budapest, Váci út 1-3. Westend Irodaház „C” lépcsőházának 6. emeletén van. Előzetes telefonos bejelentkezést és egyeztetést követően a recepciós kíséri fel Önt hozzánk az irodába. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy bejelentkezés nélkül a tisztelt ügyfeleket nem áll módunkban fogadni.