Biztonságos albérlet: számlával, ügyfélszolgálattal, folyamatos karbantartással

Biztonságos albérlet: számlával, ügyfélszolgálattal, folyamatos karbantartással

Manapság sokan keresnek albérletet Budapesten, és nem csak magyarok, hanem külföldiek egyaránt. A kiadásra kerülő lakások gyorsan gazdára találnak még emelt árak dacára is.

Sokszor a megfelelő albérlet kiválasztásban nem az ár játssza a főszerepet, hanem a biztonság is közrejátbudapesti alberlet szamlaval szerzodesselszik, hiszen az ingóságaink épsége legalább ugyanolyan fontos, mint az igényes otthon.

Érdemes több szemszögből is megvizsgálni a kiadó lakásokat

A bőséges kínálat miatt sajnos bele lehet futni egy-két olyan ingatlanba, ami kockázattal jár a bérlő számára is, mert ha nem megbízható a tulajdonos, hiába fizeti a bérlő a közös költséget neki, nem biztos, hogy azt a közös képviselő meg is kapja, illetve a lakás karbantartás is problémát jelenhet.

A legjobb megoldás ezért, akár külföldiek vagyunk, akár magyarok, ha számlát adó, ügyfélszolgálattal bíró, folyamatos karbantartást kínáló lakásokat keresünk. Az alberletbudapest.hu-n megtalálható lakások és szobák esetében például biztosak lehetünk benne, hogy szerződés ellenében, számlával tudjuk kibérelni a lakást vagy szobát!

Miért fontos a számla és a szerződés?

Ha a számlás megoldást választjuk, biztosak lehetünk abban, hogy a tulajdonos megfizeti utánunk az adót, tehát ebben az esetben bátran be is jelent bennünket, ami azért fontos, mert így az adott önkormányzatnál tudunk igényelni parkolási kártyát pár ezer forintért, illetve bizonyos feltételek mellett lakhatási támogatást is a Munkaügyi Hivatalnál!

Az ügyfélszolgálat rengeteget segít

Mindezek mellett, ha ügyfélszolgálat is jár az ingatlan mellé, még teendőnk sincs vele, sem a bejelentéssel, sem pedig a parkolási kártya igényléssel, hiszen, ha teljeskörű meghatalmazást adunk, akkor mindezt el tudják nekünk intézni.

Ha bármi problémánk, kérdésünk akad, feltárcsázzuk az ügyfélszolgálatot és készségesen segítenek.

Biztonságban tudhatjuk otthonunk akkor is, ha valamit karbantartást kellene végzeni, vagy mérőleolvasásra jönnek, mert ők garanciát vállalnak arra, hogy vigyáznak a lakásunkra, nem visznek el semmit, hiszen azért is kötöttük velük a szerződést.

Jó, ha akad riasztó is

Amennyiben riasztórendszert szeretnénk beszereltetni, vannak olyan lakások, ahol már arra is lehetőség van, sőt már eleve rendelkezik ilyen rendszerrel.

A luxus kategóriás albérlethez már nem csak karbantartást lehet kérni, hanem takarítást is, nem kell külön bejárónőt keresni, vagy foglalkozni vele, csak megbeszéljük az időpontot, hogy mikor jöhet, ők pedig készségesen megoldják akkor is, ha esetleg nem vagyunk otthon.

A folyamatos karbantartás szintén alapvető, hiszen a szakemberhiány hatalmas gondokat okoz, viszont egy szerződéses csapat megléte esetén órákon belül elhárítanak minden gondot.