Ha kedvező árakra vágysz, akkor irány a 8. kerület.

Ha kedvező árakra vágysz, akkor irány a 8. kerület.

Melyik kerületben érdemes bérelni, akkor, ha spórolni szeretnél, és attól tartasz, hogy a későbbiekben nehezebb lesz megfizetni  az albérletet? Nem meglepő módon, a válasz erre természetesen a 8. kerület. 

Míg Budapesten bárhol megéri bérelni, hiszen minden kerületben akadnak kezdvező árú lakások, ahogyan kiadó szobák is, ha olcsó albérletre vágysz, a 8. kerületben soha nem fogsz csalódni. Itt olvashatod 8. kerület nyújtotta előnyöket. 

A város szívében elhelyezkedő, belvárosi kerület Budapest egyik legnagyobb és legsűrűbben lakott kerülete. Nem okoz meglepetést a városrész népszerűsége, hiszen közel helyezkedik el a központhoz, sőt, mondhatjuk úgy is, hogy annak része. Ami viszont még ennél is fontosabb az nem más, mint az árak.

Árak.

A kiadó szobák és albérletek közül talán a legolcsóbb szoba kiadó 8. kerület térségében, ahogyan annak közelében is. Mindegy, hogy éppen egyedül bérelnél lakást, vagy a választásod egy szoba kiadó 8. kerület környékén, itt biztos, hogy megtalálod a számodra megfelelő ár kategóriát. 

Nem véletlen ugyanis, hogy annyira sűrűn lakott terület. Az emberek egyre inkább észreveszik a kerületben rejlő lehetőségeket. Könnyedén lehet lakáshoz jutni, hiszen itt mindig több kiadó albérlet kerül meghirdetésre, mint bármelyik más kerületében a fővárosnak. Mindezen túl pedig programokban és kikapcsolódási lehetőségekben sincs hiány, mindezt természetesen kedvező áron. 

Fejlődés, növekvő életminőség.

Régebben a kerület nem büszkélkedett jó hírnévvel, ekkoriban ugyanis nem volt túlzottan biztonságos. Ennek kövezkeztében pedig vissza is maradt a fejlődésben más, tisztábbnak, biztonságosabbnak és élhetőbbnek vélt kerület mögött. 

Ez azonban mára megváltozott. A kerület már felzárkózott társkerületeihez és rohamos fejlődésnek indult. Szép lassan pedig a veszély is csökkeni kezdett az utcákon. Mára büszkén sétálhatunk végig az utcákon. 

Az egykori kellemetlen hírnév pedig mostanra egy sokkal vagányabb, bohémabb környék színeiben tünteti fel a kerületet. Ezt segítve sok-sok vintage bolt, használt ruhát árusító áruház, zene tematikájú bárok nyitották meg a kapuikat a nagyvilág előtt. 

A kiadó lakások sokféleségének izgalma.

Mivel rengeteg lakás talál új bérlőre naponta, ezért sejtheted, hogy mennyi stílus találkozik egymással. A kerület iránt a középosztály, az egyetemisták, a fiatal felnőttek, illetve a 20 éveikben lévő, fiatal munkavállalók kategóriáit érdeklődik leginkább. 

A legtöbb olyan szoba kiadó 8. kerület környékén, amely stílusa vagy letisztult, vagy retro, bohém kereteken belül mozog. Egy lakás stílusa, dekorációja, színe és hangulata is mind meghatározó szerepet töltenek be mindennapjainkban, olykor ez pedig észrevétlenül történik

Itt olvashatsz mélyrehatóan a stílus jelentősségéről egy szoba és egy lakás bérlésekor. Nagy lelkesedéssel ajánljuk figyelmedbe, már oktató jelleggel is ezt a hasznos cikket. Ahogyan az itt fellelhető cikkünkben néhány tanáccsal is ellátunk, hogy könnyedén rátalálj az általad képviselt és preferált stílusú lakásra, mindezt természetesen baráti áron. 

A 8. kerület tehát nagy utat járt be, kezdve a nehezebb éveken át, a mostanra egyre inkább fejlődő, már nem csupán a  working class számára otthont adó, trendi kerületté nőtte ki magát. Ezt pedig úgy tette, hogy nem vetkőzte le egykori foltjait, azokat csupán módosította, és előnyére használta, megőrizve, talán kissé romantizálva is az „underground” stílusát. 

Őszinte, igazi, és meglehetősen szórakoztató, de úgy, hogy közben nem ürül ki a pénztárcád. Valószínűleg így lehet jellemezni Budapest egyik legméretesebb és legzsúfoltabb kerületét. Mi is jelen vagyunk kínálatainkkal itt, szóval ne hezitálj, keresd fel ügyfélszolgálatunkat mi hamarabb, hogy segítsünk megtalálni az általad vágyott lakást, vagy éppen kiadó szobát.