Ha olyan szerelmi fészek a vágyatok, ahol megbecsülve érzitek magatokat.

Ha olyan szerelmi fészek a vágyatok, ahol megbecsülve érzitek magatokat.

Az internet a világra zúdítja az ígéretesnél ígéretesebbnek tűnő ajánlatokat. Kiadó szoba, kiadó lakás, belváros, külváros, kis méretek, nagy méretek, felújított, régi építésű, olcsó, drágább. Bőséges a kínálat, válogathatsz. Azonban egy célcsoportról nagyon sok bérbeadó megfeledkezik, és az ő igényeiket nem tudják kielégíteni: a fiatal párokra gondolunk.

Míg a kínálat korcsoportokra, célcsoportokra, árakra koncentrálódik, addig a szerelmes párok nagyon sokszor hoppon maradnak, a kiadó szobák nem számukra megfelelően lettek kialakítva, így ők nem vehetik ki azokat, vagy éppen nem férnek el, a lakótársak nem szeretnének egy párral együtt lakni. 

Mi azonban ezt a hozzáállást hibásnak tartjuk, a kínálataink tökéletesnek megfelelnek a szerelmes párok számára is, ha pedig magányra, egy szerelmi fészekre vágynak, számtalan romantikus albérlettel szolgálunk számukra. Itt olvashatod egy korábbi cikkünket a szerelmi fészek témáról, ha további információkra van szükséged. 

Összegyűjtöttük az összes előnyét annak, ha velünk béreltek, azokat, hogy miért érdemes mellettünk letennetek a voksotok, ezzel a cikkel együtt pedig egy régebbi cikkünket is ajánljuk figyelmedbe a témában, amelyet elérhetsz ide kattintva. 

Barátságos fogadtatás és tisztességes bánásmód.

Biztosan te és a párod is jártatok úgy, vagy éppen hallottatok azokról az esetekről, amikor a bérbeadó nem csupán barátságtalan, de még mogorva, illetlen és ez nincs másképp a lakókkal sem. A szívélyes fogadtatás hiánya mindkettőtök kedvét szegheti az együttéléstől, és emiatt hamar tovább költöznétek majd.

 Többet olvasnál a lakótársi életről? Itt megteheted. Amennyiben pedig megtanulnád kezelni a lakótárs konfliktusokat, melyek bár ritkán, de előfordulhatnak, akkor ide kattintva lehetőséged adódik rá. 

Természetesen nem mindenhol ez a helyzet, de gyakran előforduló probléma egyes albérletekben. Ez a hozzáállás ellenkezik az elveinkkel. Mindig barátságos fogadtatásban és tisztességes bánásmódban részesítjük bérlőinket, legyen szó egy személyről, vagy egy szerelmes párról. 

Minőségi életmód.

Ha igényességre és jó minőségre vágytok a pároddal, ezt pedig mindkenképpen megfizethtő áron tennétek, akkor nagy örömmel ajánljuk figyelmetekbe a kínálatunkat. Sőt, a párban költözés legnagyobb előnye az anyagi könnyebbség. 

Mivel ketten fizettek a kiadó lakásért, ezért megfeleződik az ár, ha pedig úgy vélitek, egy szoba is elegendő számotokra, még olcsóbban kijöhettek. Ki gondolta volna, hogy szerelmesnek lenni ilyen jó üzlet is lehet?

Ezek mellett pedig egy modern és kifinomult ízlésű környezetben élhettek, a számotokra szükséges minden elektronikai berendezéssel, korszerű bútorokkal, lakótársak esetében pedig intelligens, szórakoztató, és ami a legfontosabb, alkalmazkodó emberek társaságában. 

Mondd a kerületet, adjuk az ajánlatot.

Budapest összes kerületében jelen vagyunk, így bárhol, a város bármelyik pontján akarjatok lakni, igen nagy valószínűséggel éppen akad kiadó lakásunk vagy éppen szobánk. A szerelmi fészek a város bármelyik kerületében megvalósulhat, sőt, annak stílusa a kerület stílusához igazodhat.

Egy modern tündérmesére vágytok a belváros szívében, úgymond közel a „tűzhöz”, a „pezsgéshez”? Vagy inkább a kertvárosba helyeznétek ki a szerelmi fészek székhelyét, hogy úgy élhessetek, mint azokban a kecsegtető, elegáns amerikai filmekben? 

Ajánlataink biztosan el fogják nyerni tetszésetek, hiszen mi igazán adunk a minőségre és fontosnak tartjuk a megfizethető eleganciát. Nem maradt más hátra, mint az, hogy szétnézzetek a kínálataink között. Ha bármi kérdésetek adódik, bátran keressétek fel ügyfélszolgálatunk.