Akácfa u. 16/A. – 3. szoba

Akácfa u. 16/A. – 3. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

75.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Trendi és otthonos kiadó szoba Budapest 7. kerület bulinegyedében az Akácfa u. 16/A-ban, egy szépen karbantartott klasszikus társasház földszintjén. Az összesen 3 szobás nagyobb Akácfa u. 16/A – 3-as számú kiadó szobája, amelyet fentebb a képeken is láthat, egy és két fő részére is tökéletes lakhatást biztosít a bulinegyed kellős közepén a méltán közkedvelt Akácfa utcában úgy, hogy két albérlő beköltözése esetén sem változik a szoba fix rezsi díja és bérleti díja.

A teljesen bútorozott (franciaágy, komódok, szekrény, íróasztal, forgószék, TV) akár két személy részére is tökéletes szoba állapotára, illetve az egész komplett ingatlan felszereltségére sem lehet kivetnivalónk. A lakás gépesítettségéről sem panaszkodhatunk, hiszen hűtőszekrény, mosógép, főzőlap, mikró és sütő is megtalálható, ezzel biztosítva a lakók igényeit.

Lakótársak a lakásban a 18 és a 35 év közötti személyek, akik éltek már társközösségben, alkalmazkodóképesek, segítőkészek és normális életvitelt folytatnak.

 

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A környék frekventáltsága kiemelkedő, hiszen a nagykörút, a 4-es 6-os villamos és a Blaha Lujza téri metrómegálló is 2 perces séta távolságra található, amivel minden fontosabb budapesti csomópont 15 perc alatt elérhetőek ugyanúgy, mint a városban levő tucatnyi egyetem és főiskola mindegyike.

A lakás kiváló állapotát igyekszünk megóvni azon lépésünkkel, hogy ha bármilyen amortizáció, károkozás történik a lakással, úgy azt mi saját szakembereinkkel helyreállítjuk. Ezzel hosszú távon megtartjuk a tökéletes állapotot, amivel a következő évben érkező új bérlő is ugyanezt a kiváló minőséget fogja kapni.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Nagy Fuvaros utca 4.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Dob utca 94.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Szív utca 33.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.