Akácfa u. 16/B. – 3. szoba

Akácfa u. 16/B. – 3. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

01.18

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

75.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Belső udvarra, kertre

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Fiatalos és igényes kiadó szoba Budapest 7. kerület bulinegyedében az Akácfa u. 16/B-ben, egy gyönyörűen karbantartott körfolyosós társasház földszintjén. Az összesen 3 szobás Akácfa u. 16/B. ingatlan – 3-as számú képeken is látható kiadó szobája egy és két fő számára is kiváló lakhatást biztosít a belvárosban ugyanazon albérleti költségek mellett.

A lakás bútorozott (ágy, komódok, szekrény, íróasztal, forgószék, TV) és az ingatlan gépesítettsége minden igényt kielégít. Megtalálható sütő, hűtő, mosógép, főzőlap, mikró. A villám gyors internet WIFI hálózaton repeszt és közel 70 db TV csatorna közül válogathat.

Akácfa u. 16/B. lakás társbérlői, lakói 18-35 év közötti fiatalok, vegyesen lányok és fiúk. Jellemző rájuk, hogy kedvesek, segítőkészek, éltek már lakótársi viszonyban, tudnak alkalmazkodni, mindezek mellett normális életvitelt folytatnak mindannyian.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A lokalizáció mondhatni több, mint tökéletes, hiszen Budapest földrajzi közepén vagyunk, ahol a körút, a 4-es 6-os villamos és a Blaha metrómegállója garantálja azt, hogy a kedves ügyfelünk a belvárosban 15 perc alatt odaérjen bárhova. A fővárosban levő egyetemek és főiskolák gyorsan megközelíthetőek, ráadásul az éjszakai közlekedés is kiváló. A lakás biztonságát az ablakokon és ajtón vasrács védi az illetéktelen behatolók ellen.

A képek a valóságot tükrözik és a lakásunk minőségét minden esetben megóvjuk azzal, hogy amennyiben károkozás vagy amortizáció történne, úgy azt mi helyreállítjuk szakembereinkkel, hogy a következő ügyfelünk is a tökéletes kiváló minőséget élvezhesse és az ingatlan ne legyen évről évre rosszabb állapotú.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Nagy Fuvaros utca 4.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Dob utca 94.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Szív utca 33.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.