Ferenc krt. 40. – 4. szoba

Ferenc krt. 40. – 4. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

04.26

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

75.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Belső udvarra, kertre

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 20 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, kávéfőző, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm-es kárpitos ágy

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ezen Ferenc krt. 40. – 4. szobája a belső udvarra – kertre néz, így meglepően csendes, a körút zaja egyáltalán nem hallatszik be. Ezen kívül még 3 szoba lakóival kell osztozni a lakáson, illetve egy szoba lakójával a közös fürdőszobán és WC-n, hiszen a többi két másik szobának saját használatú fürdője és WC-je van, így ők azt nem használják.

A társbérlők 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor az övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk. Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.

Az ingatlan a Ferenc krt. 40. szám alatt található egy klasszikus többlakásos társasházban. Az ingatlanból kilépve a Ferenc körúton a 4-es 6-os villamos és a Corvin metrómegálló fél percre található gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenütt van.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Eme felújított és gépesített 4 szobás ingatlan a Ferenc krt. 40. szám alatt található a 9. kerület egyik legjobb részén egy átlagos állapotú, klasszikus, többlakásos 3 szintes társasházban a Corvin negyedtől, Corvin plázától gyalogosan egy percre. Ingatlan falazata tégla. Új bejárati ajtó és nyílászáró, illetve biztonsági vasrács is felkerült a bérlő személyes vagyontárgyainak maximális védelme érdekében. A szobákban automata részszellőztető rendszer biztosítja a friss levegő beáramlását. Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50-100Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt. Fűtése és meleg víz ellátása a legkorszerűbb kombi gázkazánnal megoldott.

Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.

Az ingatlanból kilépve a Ferenc körúton a 4-es 6-os villamos és a Corvin metrómegálló fél percre található gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenütt van.

Az ingatlan teljes körűen felszerelt, gépesített, bútorozott, ahogy a képeken is látszik.

Olyan 18-35 év közötti fiatalnak, vagy párnak ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a belvárosi lokalizáció fontos.

Hasonló kiadó lakások a környékről

17. kerületi lakások

Pesti út 27.

Budapest – 17. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 60.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
16. kerületi lakások

Hősök fasora 9.

Budapest – 16. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
19. kerületi lakások

Báthory utca 18.

Budapest – 19. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.