József krt. 66. – 4. szoba

József krt. 66. – 4. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

02.01

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

85.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 2

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 18 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

180X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

A Corvin mellett levő földszinten elhelyezkedő József krt. 66. számú, összesen 4 különnyíló szobás ingatlan 4-es kiadó saját fürdős lakrésze nagyobb, egy vagy két személy részére is kényelmes lakóhelyet biztosít. Leginkább fiataloknak javasoljuk, akik szeretik a nyüzsgést és a nagyobb tömegközlekedési csomópontokban szeretnének élni és nem szeretnének osztozkodni másokkal a fürdő és WC használaton.

A márvánnyal burkolt konyha teljes körűen felszerelt és gépesített. Megtalálható benne sütő, főzőlap, mosógép, mikró, kombi hűtőszekrényből 2 db, így a legmagasabb igényeket is kielégíti a lakás.

A lakótársak megbízható és igényes 18-35 év közötti fiatalok, mindenki normális életvitelt élő diák vagy diák/dolgozó személyek, vegyesen fiúk és lányok.

 

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A folyamatosan fejlődő Corvin és mellett levő részei nagyon kiépült, Budapest egyik legbiztonságosabb és legfrekventáltabb része, hiszen itt találjuk meg a 4-es 6-os villamos megállóját, a 3-as metró megállóját, a Corvin Plázát is. Amennyiben éjjel érünk haza, úgy a körúton közlekedő tucatnyi éjjeli buszjáratokat is igénybe vehetjük.

Az ingatlanunk jelenlegi képeken látható állapotát amortizáció vagy  károkozás esetén azonnal helyreállítjuk, hogy az új lakó is ezt a tökéletes és hibátlan állapotot élvezhesse, mint aki előtte itt lakott. Saját szakembereinkkel mindent megcsinálunk és karbantartunk, ha bármi probléma adódna. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy keressen meg a Kapcsolat menüpontban levő elérhetőségeink egyikén.

Hasonló kiadó lakások a környékről

13. kerületi lakások

Pannónia utca 53B.

Budapest – 13. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 29.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »
20. kerületi lakások

Bíró Mihály utca 12.

Budapest – 20. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »
12. kerületi lakások

Böszörményi út 19.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.