József krt. 69. 1/29. – 1. szoba

József krt. 69. 1/29. – 1. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

06.01

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

65.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 2

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 8 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

90X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Fiatalos, egyszemélyes jellegű, trendi kiadó szoba Budapest Corvin negyedénél egy felújított, 3 szobás, első emeleti dupla komfortos (két fürdő és WC) lakásban a József körút 69-ben, melynek az ablakai a csendes belső udvarra néz, a körút zaja egyáltalán nem hallatszik be.

A József körút 69. számban levő lakás 1-es szobája, amelyet a képeken is lát, egy teljesen felszerelt (TV, ágy, szekrény, komód) lakhatást biztosít hosszú távra bérlőjének, amelynek ár/érték aránya kiváló. A lakás alapvetően is egy luxus szinten felszerelt és gépesített (mosogatógép, mosógép, sütő, főzőlap, hűtőszekrény) kis ékszerdoboz, amivel maximálisan elégedett lesz.

A közlekedés kiváló, a lakásból kitéve a lábunk, máris a körúton vagyunk a 4-es 6-os villamosnál, illetve a Corvin negyed metrómegállónál. Ennél jobb nem is lehetne a tömegközlekedés, amely éjszaka is szintén kiváló a számos éjszakai buszjáratnak köszönhetően, ami a ház előtt tesz le.

18 és 35 év közötti diák – dolgozó lakótársak lakják a bérleményt jelenleg, akik kedvesek, segítőkészek, alkalmazkodóképesek és normális, hagyományosnak mondható életvitelt folytatnak. Hasonló kategóriás bérlő jelölteket is szeretnénk odavenni, ha megüresedik a szoba.

 

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A bérlemény amortizációját megakadályozzuk azzal, hogy ha károkozás történik akkor azt a szerződés lejárata után helyreállítjuk a képeken látható minőségre, hogy az új bérlő is élvezhesse a szép lakásunk előnyeit.

Ablakokra és bejárati ajtóra vasrácsot szereltünk, de a közbiztonság itt több, mint jó. Mi ettől függetlenül fontosnak tartjuk a biztonságot és ügyfeleink vagyontárgyainak védelmét. Az internet a lakásban WIFI hálózaton hasít, több mint 70 csatorna közül pedig lehet válogatni, ha TV-zésre kerül majd sor az albérletben.

Hasonló kiadó lakások a környékről

13. kerületi lakások

Pannónia utca 53B.

Budapest – 13. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 29.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »
20. kerületi lakások

Bíró Mihály utca 12.

Budapest – 20. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »
12. kerületi lakások

Böszörményi út 19.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.