József krt. 69. 1/29. – 3. szoba

József krt. 69. 1/29. – 3. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

06.01

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

80.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 2

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 15 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Fiatalos, akár két személynek is ideális, trendi kiadó szoba Budapest Corvin negyedénél egy felújított, 3 szobás, első emeleti dupla komfortos (két fürdő és WC) lakásban a József körút 69-ben, melynek az ablakai a csendes belső udvarra néz, a körút zaja egyáltalán nem hallatszik be.

A József körút 69. számban levő lakás 3-as szobája, amelyet a képeken is lát, egy teljesen felszerelt (TV, ágy, szekrény, komód) lakhatást biztosít hosszú távra bérlőjének, amelynek ár/érték aránya kiváló. A lakás alapvetően is egy luxus szinten felszerelt és gépesített (mosogatógép, mosógép, sütő, főzőlap, hűtőszekrény) kis ékszerdoboz, amivel maximálisan elégedett lesz.

Az albérleti díj és fix rezsi díj akkor sem emelkedik meg, ha két fő költözik a szobába. Éppen ezért javasoljuk fiatal pároknak, diáktársaknak.

A közlekedés kiváló, a lakásból kitéve a lábunk, máris a körúton vagyunk a 4-es 6-os villamosnál, illetve a Corvin negyed metrómegállónál. Ennél jobb nem is lehetne a tömegközlekedés, amely éjszaka is szintén kiváló a számos éjszakai buszjáratnak köszönhetően, ami a ház előtt tesz le.

18 és 35 év közötti diák – dolgozó lakótársak lakják a bérleményt jelenleg, akik kedvesek, segítőkészek, alkalmazkodóképesek és normális, hagyományosnak mondható életvitelt folytatnak. Hasonló kategóriás bérlő jelölteket is szeretnénk odavenni, ha megüresedik a szoba.

 

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A bérlemény amortizációját megakadályozzuk azzal, hogy ha károkozás történik akkor azt a szerződés lejárata után helyreállítjuk a képeken látható minőségre, hogy az új bérlő is élvezhesse a szép lakásunk előnyeit.

Ablakokra és bejárati ajtóra vasrácsot szereltünk, de a közbiztonság itt több, mint jó. Mi ettől függetlenül fontosnak tartjuk a biztonságot és ügyfeleink vagyontárgyainak védelmét. Az internet a lakásban WIFI hálózaton hasít, több mint 70 csatorna közül pedig lehet válogatni, ha TV-zésre kerül majd sor az albérletben.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Nagy Fuvaros utca 4.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Dob utca 94.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Szív utca 33.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.