Kertész u. 29. 3/A – 3. szoba

Kertész u. 29. 3/A – 3. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

07.12

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

75.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 4

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 12 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

mosogatógép, hűtő, tévé, mikró, tűzhely, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Gyönyörű kiadó szoba Budapest belvárosában a 7. kerületben, a Blahától és körúttól gyalogosan 3 percre a Kertész u. 29/a. szám alatti nagyobb hatszobás lakásban.

A képeken is látható 3-as számú kiadó szoba ideális választás egy, de akár két személy részére is, hiszen az albérleti szoba bérleti díja és fix rezsi költsége nem változik ekkor sem.

A lakótársak mindegyikét szűrők alapján válogatja össze munkatársunk. Jelenleg 18-35 év közötti dolgozó/diák személyek lakják a bérleményt fiúk és lányok vegyesen. A lakótársak mindegyike magyar, közvetlen, segítőkész, jól alkalmazkodó fiatal, akiknek az életvitele normális. A lakótárs keresésnél szintén ezt az irányvonalat szeretnénk.

A lakásban minden frissen felújított, amit szeretnénk megtartani a jövőben is, így az ingatlan amortizációja ellen védekezünk oly módon, hogy minden esetben visszaállítjuk az eredeti tökéletes állapotot a következő új bérlő számára is, ha ő tételezzük fel a szobáját vagy a lakást lelakta volna, így minden kedves ügyfelünknek minőségi albérlet szolgáltatást tudunk nyújtani.

Az internetet a bérlemény összes kiadó szobájában WIFI kapcsolaton keresztül oldottuk meg. A TV csatorna közel 70, így van módunk válogatni és jókat szórakozni este, ha fáradtan hazaértünk a munkából vagy iskolából. A lakás ablakán és a bejárati ajtaján biztonsági vasrács védi a bérlők vagyontárgyait és testi épségét esetleges betolakodók ellen, de a közbiztonság a környéken több, mint tökéletes, így ettől nem kell tartanunk.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A tömegközlekedés nem is lehetne ennél jobb hiszen a 4-es 6-os villamos, Blaha Lujza téri metrómegálló 3 perces sétatávolságra van a lakástól, amellyel a városban bárhol szinte 15 perc alatt ott tudunk lenni. Az összes Budapest belvárosi egyetem, főiskola 10 perces tömegközlekedéssel elérhető, ahogy szórakozás is, hiszen a bulinegyed kellős közepén van a lakás.

A Kertész u. 29-es ingatlan kiadó szobája teljesen bútorozott (kétszemélyes ágy, szekrények, komódok, íróasztal, forgószék, TV). A gépesítettségre sem lehet panaszunk, hiszen full extrás a bérlemény, minden megvan benne, ami csak kellhet: főzőlap, sütő, mikró, mosógép, mosogatógép, kombi hűtőszekrényből 2 db.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Nagy Fuvaros utca 4.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Dob utca 94.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Szív utca 33.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.