Kertész u. 29.

Kertész u. 29.

Ingatlan típusa: Önálló lakás

Költözhető:

10.05

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

120.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

40.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 24 nm

Közös helységek a többiekkel:

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

-

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Gyönyörű önálló minigarzon egy vagy maximum két fő részére, Budapest belvárosánakbelső 7. kerületében, a Kertész u. 29. szám alatt.

A kisebb étkező konyhás + hálószobás kislakás a földszinten helyezkedik el egy 4 szintes felújított társasházban. A lakásban minden frissen felújított, illetve a lakás amortizációja ellen minden esetben visszaállítjuk az eredeti kifogástalan állapotot a következő bérlőnek is, ha ő mondjuk a lakást lelakta volna.

Az internet WIFI kapcsolaton keresztül megy és közel 70 csatorna kínálatából válogathatunk, amely a fix rezsi díjban benne foglaltatik.

Az ingatlan ablakán és a bejárati ajtaján biztonsági vasrács van, a bérbeadó odafigyel a bérlőkre, és értéktárgyainak biztonságára, védelmére, bár a közbiztonság a környéken tökéletes, ahogy a közlekedés nappal és éjjel is.

 

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Ez a lakás minden igényt kiszolgáló módon bútorozott (kétszemélyes ágy, szekrények, komódok, TV). A gépesítettség sem gyenge pontja a bérleménynek, hiszen a Kertész u. 29-es albérletben főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosógép, kombi hűtőszekrény is természetesen megtalálhatóak.

Amennyiben Ön szívesen megtekintené a lakást, keressen nyugodtan a weboldalon feltüntetett elérhetőségeinken. Amennyiben a jelenlegi most ott lakó bérlőnk a lakást lelakta vagy esetleg bármilyen típusú károkozás történt volna, attól még ne menjen el a kedve, mert a bérbeadó az új Bérlő beköltözése előtt az ingatlant pik-pakk visszaállítja.

Hasonló kiadó lakások a környékről

13. kerületi lakások

Pannónia utca 53B.

Budapest – 13. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 29.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »
20. kerületi lakások

Bíró Mihály utca 12.

Budapest – 20. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »
12. kerületi lakások

Böszörményi út 19.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.