Kiss József u. 11.- 1. szoba

Kiss József u. 11.- 1. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

09.06

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

65.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 10 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, tévé, mosógép

Ágy mérete:

140X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Trendi kiadó szoba Budapest 8. kerületének jobb részén, egy trendi, designos 3 szobás nagyobb lakásban, a Blahától és körúttól gyalogosan 1 percre a Kiss József utca 11. számban.

A Kiss József utca 11. számú ingatlan 1-es számú kiadó szobája egy, maximum két fő részére alkalmas, hiszen egy kisebb alapterületű, de galériával növelt szobájáról beszélünk, amely teljesen bútorozott és felszerelt (kétszemélyes matrac a galérián, íróasztal, fotel, pakolós komódok, forgószék, dohányzóasztal, TV). A gépesítettség is FULL EXTRÁS, hiszen sütő, főzőlap, mosógép, kávéfőző, mikró és mosogatógép is megtalálható a lakásban, így a felsőbb körökből érkező személyek igényeit is teljesen kielégíti.

A hihetetlenül szép és fiatalos lakásban 18-35 év közötti vegyes nemű fiatalok vannak, akik nagyobb része dolgozik, kisebb része még tanul és dolgozik. A lakótársakról tudni illik, hogy magyarok, segítőkészek-közvetlenek, jól alkalmazkodnak, már laktak társbérletben és életvitelük hagyományos, normális. Új bérlő keresésénél szintén ezt szeretnénk erőltetni.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A bérleményben szeretnénk megtartani a kiváló, képeken is látható tökéletes minőséget és az ingatlant nem hagyjuk leamortizálódni. Ha bármely bérlő a lakást, vagy a szobáját “lelakja” és kárt okoz akkor ettől, mint új bérlőnek nem kell aggódnunk, hiszen mi ezt egy két nap alatt profi csapatunkkal helyreállítjuk a normál állapotra, hogy a minőséget és kiváló szolgáltatásunkat a következő új bérlő is élvezhesse.

A lakás ablakán és a bejárati ajtaján biztonsági vasrács védi a bérlők érdekeit, pénzét és eszközeit az esetleges betörők ellen, de a közbiztonság ezen környéken több, mint tökéletes, így ettől nem kell tartanunk, pusztán a bérbeadó mindent megtesz a tökéletes albérlet szolgáltatás ügyében.

A 4-es 6-os villamos megállójához, és a Blaha Lujza téri metrómegállóhoz történő 1 perces sétájával Ön is Budapest földrajzi közepén lehet a belvárosban, ahonnan minden egyetem, főiskola és tömegközlekedési belvárosi csomópont 15 percen belül elérhető. Éjszakai közlekedése is szintén hibátlan a helyszínnek, a körúton közlekedik az összes fontos éjszakai buszjárat. Figyelem ez nem a 8. kerület külső rosszabb környéke!

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Nagy Fuvaros utca 4.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Dob utca 94.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Szív utca 33.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.