Kiss József u. 11/A – 3. szoba

Kiss József u. 11/A – 3. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

09.06

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

75.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 16 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ezen galériás kiadó szoba Budapest 8. kerületének jó részén található, egy napfényes, felújított 4 szobás nagyobb lakásban, a Blaha Lujza tértől és a József körúttól egy percre gyalog a Kiss József utca 11/A. számú lakásban, ami nem keverendő össze a másik Kiss József u. 11.-es összesen 3 szobás lakással.

A Kiss József utca 11/A. számú ingatlan 1-es számú kiadó szobája akár két fő részére is tökéletesen megfelelő, hatalmas hasznos alapterülete révén.

2 fő részére is elegendően bútorozott (160-as matrac a galérián, íróasztal, kinyitható kanapéágy, komódok, forgószék, dohányzóasztal, Full HD LED TV). Ebben a lakásban is maximális gépesítettség van, tehát sütő, főzőlap, mosógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő és mosogatógép.

Eme designos lakásban 18 és 35 év közötti fiatalok laknak jelenleg fiúk és lányok vegyesen. A társbérlő szomszédok magyar, válogatott segítőkész, kommunikatív, rugalmas jó fej személyek, akik, már laktak társbérletben és normális életvitelt folytatnak.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Lakásunkban mindenképpen megtartjuk a képeken is látható minőséget, így ha idő közben kárt okoz egyik másik bérlő, vagy a szobáját leharcolja, akkor azt az új bérlő részére, aki fog majd beköltözni, helyreállítjuk ezzel megakadályozva az amortizációt. Ezen lépésünkkel és odafigyelésünkkel kiváló albérleti szolgáltatásunkat a soron következő új bérlő is tudja majd élvezni.

Nem mintha kellene, de biztos, ami biztos alapon a lakás ablakán, bejárati ajtaján  vasrács védi a bérlőket és azok értéktárgyait, vagyonát. A közbiztonság ezen a helyszínen több, mint tökéletes, így ettől nem kell tartani, de sokan szeretik a biztonságot.

A 4-es 6-os villamos és a Blaha adja azt a tökéletes tömegközlekedést, aminél jobb nem is kellhet. Minden 10-15 perces távolságra található bármerre is indulunk. Éjszakai közlekedés szempontjából is kifogástalan a környék, mert a körúton közlekedik az összes lényeges éjszakai busz. Figyelem ez nem a 8. kerület külső rosszabb környéke, érdemes megnézni!

Hasonló kiadó lakások a környékről

13. kerületi lakások

Pannónia utca 53B.

Budapest – 13. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 29.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »
20. kerületi lakások

Bíró Mihály utca 12.

Budapest – 20. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 85.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 2 fő

Tovább »
12. kerületi lakások

Böszörményi út 19.

Budapest – 12. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 65.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.