Liliom. u. 50. – 1. szoba

Liliom. u. 50. – 1. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

11.09

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

80.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 2

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Belső udvarra, kertre

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 17 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, tévé, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm | Franciaágy

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ezen 1094, Budapest, Liliom u. 50. ingatlan 1. szobája kellően csendes, elhelyezkedésének köszönhetően nem túl napfényes. A saját szobán belül viszont található a fürdő és WC, ami csak ehhez a szobához van, másnak nincs bejárása, használati joga. A konyha, ami közös használatú terület a többi társbérlővel együtt.

A többi társbérlő 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk. Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.

Az ingatlantól 2 percre gyalog a Corvin metrómegállónál találjuk magunkat, illetve 3-5 percre találhatóak gyalogosan a 4-es 6-os villamos megállója, amivel bárhova a belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk, minden egy karnyújtásnyira van. Éjszakai járatok is 3-5 perces közelségben a Corvinnál. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A 9. kerület egyetemek közeli részén a Corvintól 2 percre helyezkedik el a Liliom u. 50. szám alatt. Ezen ingatlan 3 külön nyíló szobás, egyik szobának saját fürdő és WC-je van kialakítva. A lakás egy 3 szintes klasszikus átlagos állapotú társasház első emeletén (lift nincs) helyezkedik el, a Liliom mellékutcára néz két szoba ablaka, a 3. szobáé (aminek saját fürdőszobája van) pedig belső részre, így kellően csendes.

Elhelyezkedésének köszönhetően szinte minden helyisége nagyon világos és napfényes. Az ingatlan teljes körűen felújított és gépesített, fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja.

Új műanyag bejárati ajtó és műanyag ablakok miatt a rezsi költsége is igen alacsony. Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50-100 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt.

Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.

Az ingatlanból kilépve balra a Corvin pláza 2 percre, jobbra pedig a Boráros tér és a nagykörút, 4-es 6-os villamos, metrómegálló fogad, amelyek 3-5 perc sétára vannak a lakástól. A nagykörúton a 4-es 6-os villamos útvonalán és a Corvin metrómegállónál a belvárosban 5-10 perc alatt eljuthatunk szinte bárhová. Éjszakai járatok 2 percre a lakástól a Corvinnál állnak meg, és szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással, még akár gyalogosan is elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

Alapvetően 18-35 év közötti fiataloknak, vagy pároknak ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a belvárosi lokalizáció nagyon fontos tényező.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.