Ráday u. 14. – 3. szoba

Ráday u. 14. – 3. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

08.09

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

90.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 4

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Belső udvarra

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 13 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, mosogatógép, hűtő, kávéfőző, tévé, mosógép

Ágy mérete:

160X200cm-es kanapéágy

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ezen 1092, Budapest, Ráday u. 14. számú ingatlan 3. szobája a belső udvarra néz, így elhelyezkedésének köszönhetően egész nap csendes és napfényes. A saját szobán belül található egy fürdő és egy WC, így nem kell osztozkodni senkivel a fürdő használaton, oda másnak nincs bejárása. A konyha közös használatú terület a többi társbérlővel.

A többi társbérlő 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk. Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.

Az ingatlanból kilépve a Kálvin téri metrómegállónál, a kiskörúton találjuk magunkat, a közlekedési eszközök 1 percre találhatóak gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10-15 perc alatt eljuthatunk, minden egy karnyújtásnyira van. Éjszakai járatok is a Kálvin térnél tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A 9. kerület legjobb, legszebb és legbiztonságosabb éttermekkel, kávézókkal teli kiülős részén a Kálvin tér mellett helyezkedik el az ingatlan a Ráday u. 14. szám alatti sétálóutcában. Az ingatlan 5 külön nyíló szobás, egy 4 szintes klasszikus gyönyörűen felújított társasház földszintjén.

A lakás belső udvari elhelyezkedése miatt egész nap csendes, a Ráday utca nyüzsgése nem hallatszik be egyáltalán. Az ingatlan teljes körűen felújított és gépesített (hűtő, mikró, mosógép, mosogatógép, kávéfőző, villany főzőlap és sütő), fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja.

Új műanyag bejárati ajtó és műanyag ablakok miatt a rezsi költsége is igen alacsony. Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50-100 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt.

Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.

Az ingatlanból kilépve a Ráday utca éttermes, kávézós kiülő részén találjuk magunkat, ahonnan fél percre van gyalog a Kálvin tér. A Kálvin téren metró csomópont és több villamos biztosítja a tökéletes közlekedést, ahonnan a belvárosban 5-15 perc alatt eljuthatunk szinte bárhová.

Éjszakai járatok is a Kálvin térnél tesznek le, szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

Alapvetően 18-35 év közötti fiataloknak, vagy pároknak ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a belvárosi lokalizáció nagyon fontos tényező.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.