Rumbach S. u. 10. – 6. szoba

Rumbach S. u. 10. – 6. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

07.05

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

75.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 3

Belmagasság: 3 méter alatti

Lakás elrendezése, tájolása:

Udvarra néző szoba

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 8 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, tévé, mikró, mosógép

Ágy mérete:

190X200cm-es kárpitos ágy

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ezen 1. emeleti Rumbach S. u. 10. – 6. szobája a belső udvarra néz, így meglepően csendes, a körút zaja egyáltalán nem hallatszik be. A 3 fürdőnek köszönhetően csupán egy szoba lakóival kell osztozni a fürdőszoba használaton. Egy fürdőszobát csupán két szoba lakói használják és takarítják, amit közösen kell megbeszélni.

A társbérlők 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk.

Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.

Az ingatlan a Károly krt. 9., vagy a társasház másik végén a Rumbach Sebestyén u. 10. szám alatt található egy klasszikus többlakásos társasházban. Az ingatlanból kilépve a kiskörúton a 47,48,49-es villamos, a Deák téri metrómegálló csomópontja (M1, M2, M3) 3 percre található gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10 perc alatt eljuthatunk.

Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

Ezen nagyobb felújított és gépesített 6 különnyíló szobás ingatlan a Rumbach Sebestyén u. 10. szám alatt található, de a Károly krt. 9. szám alól is be lehet jönni a társasházba. A 7. kerület egyik legjobb részén egy átlagos állapotú, klasszikus, többlakásos 3 szintes társasházban az első emeleten helyezkedik el az ingatlan. A környék és a közlekedés kiváló. 3 perc sétára találjuk a Deák Ferenc teret, ahol a kiskörút, és 3 metró csatlakozási pontján lényegében minden egy karnyújtásnyira van.

Új bejárati ajtó és nyílászárók, illetve biztonsági vasrács is felkerült a bérlő személyes vagyontárgyainak maximális védelme érdekében. Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 150 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt. Fűtése és meleg víz ellátása a legkorszerűbb MIKA 6-os kombi gázkazánnal megoldott.

Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.

Az ingatlanból kilépve a kiskörúton a 47,48,49-es villamos és a Deák Ferenc tér metrómegálló csomópontja (M1, M2, M3) 3 percre található gyalogosan, amivel bárhova a belvárosban 10 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is a ház előtt tesznek le. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 5-15 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség bármerre indulunk, mindenhol van. A lakás teljes körűen felszerelt, gépesített, bútorozott, ahogy a képeken is látható. Leginkább 18-35 év közötti fiataloknak, vagy pároknak ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a belvárosi lokalizáció fontos.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.