Üllői út 178. – 3. szoba

Üllői út 178. – 3. szoba

Ingatlan típusa: Zárható szoba

Költözhető:

07.19

Minimális bérlési idő:

12 hónap

Havi bérleti díj:

60.000Ft / hó

Fix rezsi díja:

29.000Ft / hó

Rezsi tartalmazza:

Közös költség, TV/Internet, fogyasztás

Fürdő, WC száma: 1

Belmagasság: 3 méter feletti

Lakás elrendezése, tájolása:

Utcára néző

Szoba hasznos alapterülete:

kb. 16 nm

Közös helységek a többiekkel:

Konyha, Fürdő

Gépek a lakásban:

mosogatógép, hűtő, tévé, mikró, tűzhely, mosógép

Ágy mérete:

180X200cm | Franciaágy

Lakótársak:

vegyes

Megtetszett ez a budapesti albérletünk? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal akik a segítségére lesznek a lakás elérhetőségével kapcsolatosan, vagy mutatnak hasonló színvonalú albérletet. 

A szobáról..

Ezen 1191, Budapest, Hamvas u. 11. ingatlan 3. szobája a Hamvas mellékutcára néz, ami miatt csendes és elhelyezkedésének és adottságának köszönhetően napfényes. A konyha, fürdő, WC, ami közös használatú terület a többi társbérlővel együtt.

A többi társbérlő 18-30 év közötti egyetemista vagy dolgozó fiúk-lányok vegyesen. Minden bérlőt a cég munkatársa gondosan, különféle szűrők szerint megválogat, nálunk nem az „előbb leteszi a pénzt akkor övé az ingatlan” elv valósul meg. Kizárólag normális, megbízható, fiatal magyar dolgozó, vagy diák bérlőket preferálunk. Külföldieknek nem szeretnénk kiadni a rossz tapasztalataink miatt.

Az ingatlantól 3 percre gyalog a Határ út metrómegállónál találjuk magunkat, ahonnan bárhova a belvárosba 10-20 perc alatt eljuthatunk. Éjszakai járatok is 3 perces közelségben a Határ út buszcsomópontban áll meg. Szinte az összes budapesti egyetem és főiskola 15-30 perces utazással elérhető. Bevásárlási, kulturális és szórakozási lehetőség a belváros felé indulva gyorsan megközelíthető.

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Tetszik a lakás? Vedd fel velünk a kapcsolatot

Az ingatlanról

A 9. kerület és a 19. kerület határán elhelyezkedő Határ úti metrómegállótól 3 perc sétára az Üllői út 178. osztatlan közös tulajdonon belül, természetben a Hamvas u. 11. szám alatt helyezkedik el ezen ingatlan. Eme nagyobb lakás egy földszinti kertes társasházban található, ahol még ezen kívül 2 lakás kapott helyet a közös udvarban. A szomszédok normális, segítőkész magyar emberek. Az ingatlan szobáinak az ablaka a csendes Hamvas mellékutcára néz, ahol a parkolás is díjtalan. Elhelyezkedésének köszönhetően szinte minden helyisége nagyon világos és napfényes. Az ingatlan teljes körűen felújított és gépesített (mosógép, mosogatógép, hűtő, gáztűzhely sütővel), fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja.

Új biztonsági bejárati ajtó és műanyag ablakok miatt a rezsi költsége is igen alacsony. Az ablakokon és az ajtó előtt biztonsági vasrács védi a bérlő értékeit az esetleges betolakodóktól, bár a környék biztonságos amúgy is. Az ingatlanban középcsomagos kábel TV szolgáltatás és 50 Mbit/sec internet van WIFI-ről, ami szintén a fix rezsi költségben benne foglaltatik a teljes víz, gáz, villanyfogyasztással, csatorna, fűtés, szemétszállítás, közös költséggel együtt.

Az ingatlan 2 havi kaució (bérleti díj kétszerese) és első havi lakbérrel költözhető.

A lakástól 1 perc sétára a Határ úti buszmegálló csomópont és M3 – Határ út metrómegálló, illetve a régi Europark bevásárlóközpont (friss neve: Shopmark), ahol élelmiszer és egyéb bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, lottózó, éttermek, sport és szabadidő felszerelések boltja és még sok minden megtalálhatóak. A Határ út metrómegállónál felszállva 10 perc alatt a belvárosban vagyunk a Corvinnál.

Alapvetően 18-35 év közötti fiataloknak, vagy pároknak ajánljuk, akik szeretnek biztonságos és frekventált környéken lakni, és akiknek a lakás minősége, felszereltsége és a gyors belvárosi megközelítés nagyon fontos tényező.

Hasonló kiadó lakások a környékről

8. kerületi lakások

Szentkirályi utca 7.

Budapest – 8. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 75.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
7. kerületi lakások

Murányi utca 36.

Budapest – 7. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 80.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »
6. kerületi lakások

Lendvay utca 17.

Budapest – 6. kerület

  ▪ Ingatlan típusa: zárható szoba

  ▪ Bérleti díj: 70.000 Ft/hó

  ▪ Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 Ft/hó

  ▪ Költözhet: max. 1 fő

Tovább »

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, majd tájékoztatjuk, hogy az ingatlan kiadó e jelenleg, (amennyiben nem, úgy ajánlunk cégen belül a bérlő saját igényeihez mérten más ingatlant) illetve megtárgyaljuk a további egyéb részleteket. A feltüntetett ár már tartalmazza a bérbeadói számlát is, emiatt nem emelkedik a bérlő költsége az ingatlan bérléssel kapcsolatban.